banner564

Dairelerde “A” grubu tamam

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” Grubu maçları tamamlandı

Dairelerde “A” grubu tamam
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” grubu maçları tamamlandı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında “A” grubunda Merkezi Cezaevi Dairesi, Devlet Hastanesi, Sivil Havacılık Dairesi ve Telekomünikasyon Dairesi adını çeyrek finale yazdıran takımlar oldu.
Göçmenköy Halı Sahası’nda 1 ayı aşkın süredir devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” grubundaki son hafta mücadelelerinde sıralamayı değiştiren sonuçlar alındı. 
Son haftaya rakibinden daha avantajlı giren ve berabere kalması durumunda adını çeyrek finale yazdıracak olan Hazine Muhasebe Dairesi, turnuvanın yeni takımı Telekomünikasyon Dairesi’ne 7-2 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Telekomünikasyon Dairesi ise ilk yılında çeyrek finale yükselmeyi başardı.
A Grubunda lideri belirleyecek maçta Merkezi Cezaevi Dairesi ile Devlet Hastanesi karşılaştı. Maça yenilgisiz lider başlayan Devlet Hastanesi ilk devre başabaş geçen karşılaşmada Merkezi Cezaevi Dairesi’ne boyun eğdi ve maçı 7-3 kazanan Cezaevi Dairesi grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. 

B GRUBU
2 Eylül Çarşamba
Saat 21.00: Din İşleri Dairesi - Jeoloji Maden Dairesi
Saat 22.00: Telefon Dairesi - Gelir ve Vergi Dairesi
3 Eylül Perşembe
Saat 22.00: İhtiyat Sandığı - Elektrik Dairesi

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473