banner564

Dairelerde futbol hazırlığı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için hazırlıklar başladı

Dairelerde futbol hazırlığı
banner598
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası yine Hasan Ramadan Cemil adına düzenleniyor.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için ilk toplantı 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilecek olan Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz yıl olduğu gibi Göçmenköy Halı Sahası’nda olacak.
Hasan Ramadan Cemil adına ilk kez düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın dördüncüsünde İçişleri Bakanlığı şampiyonluğa ulaşmıştı. 
Bu yıl için, şu ana kadar 15 takımın iletişim kurduğu Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015’te ilk maçlar 27 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.
Turnuvayı organize eden İbrahim Özsoy takım temsilcileri ile ilk toplantının 8 Temmuz Çarşamba saat 18.00’da Atatürk Stadyumu altındaki KTSYD İletişim Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyururken kendisi ile irtibat kurmak isteyenlerin 0542 8552925 numaralı telefonu aramalarını istedi.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015 için İçişleri Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi, Telefon Dairesi, Gümrük Dairesi, Merkezi Cezaevi, İhtiyat Sandığı Dairesi, Din İşleri Dairesi, Su Dairesi, Jeoloji Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi, Şehir Planlama Dairesi, Orman Dairesi, Ekonomi Bakanlığı, Devlet Hastanesi ve Girne Çalışma Dairesi takımları ön bilgiyi aldılar.
KKTC’deki bakanlıklar ve devlet dairelerinin katılabildiği ve lisanslı futbolcunun oynayamadığı Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası-2015’in 8 Temmuz Çarşamba saat 18.00’da gerçekleşecek ilk toplantısına takım temsilcilerinin katılması gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474