banner564

Davulcu takımına güveniyor

Kıbrıs Kupası Şampiyonu Lefke yeni sezon çalışmalarına dün yaptığı ilk antrenmanla başladı

Davulcu takımına güveniyor
banner598
Kıbrıs Kupası Şampiyonu Lefke yeni sezon hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Lefke  15 Ağustos Stadı’nda düzenlenen törenle yeni sezona merhaba diyen Lefke’nin hedefi başarı çıtasını yükseltmek.
Teknik direktör Toygar Davulcu takıma hedef koymak için erken olduğunu ve öncelikle futbolcularla ilgili görüşülüp kimin takımda kalıp kimin takımdan gideceğinin belli olması gerektiğini vurguladı.

Futbolcularla bir hafta 10 gün içinde görüşülecek
Davulcu serbest transfer hakkı bulunan Arif ile durumu henüz netlik kazanmayan Sherman dışında tüm futbolcular ile konuşulacağını ve anlaşma sağlanan futbolcularla yola devam edileceği belirtildi.

Orta sahaya takviye
Davulcu mevcut kadronun korunması durumunda bir tek orta sahaya takviye istediklerini belirten Davulcu bu konuda da girişimlerin olduğunu hem futbolcu hemde futbolcunun kulübüyle görüşüldüğünü belirterek bayram sonrasında bu konunun da çözüme kavuşacağını söyledi.

Haftada 6 antrenman
Toygar davulcu yeni sezon çalışmalarını haftada altı antrenmanla sürdüreceklerini belirterek 13 Ağustos’tan itibaren de hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazırlanmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kamp olmayacak gibi
Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu yeni sezon kamp imkanlarının olmayacağını belirterek maddi durumların ortada olduğunu belirterek bu yıl itibarıyla bunun mümkün görünmediğini söyledi.

Taraftar desteklerse daha çok başarı gelir
Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu Kupa finalinde yakaladıkları seyircilerin desteğini hem maddi hemde manevi olarak bu sezsonda da kendilerine vermeleri halinde başarılarının geçen yıldan iki kat daha fazla olacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473