banner564

“Değişim zamanı geldi”

Okan Donangil, dün düzenlediği basın toplantısıyla 6 yıllık görev süresince kendisine destek olan herkese teşekkür etti

“Değişim  zamanı geldi”
banner598
Basketbol Federasyonu başkanı Okan Donangil dün basın toplantısı düzenleyerek görev süresinde yaptığı icraatları basına aktardı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya basketbol federasyonu yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Artık arkadaşlara devretme zamanı geldi
Okan Donangil iki dönem seçildiğini ve altı yıl başkanlık yaptığını, bunun da yeterli bir süre olduğunu belirterek artık görevi başka arkadaşlara devretme zamanının geldiğini kaydetti.

Projeleri hayata geçirdik
Donangil görev süğresince 12 Dev adam basketbol okullarını hayata geçirdiklerini 100 gönüllü 100 pota projesi sayesinde birçok okulun basket potasına kavuştuğunu ve lige sponsor bularak basketbolun ülkedeki kalitesini artırdıklarını vurguladı.

Yeni bir enerji ve sinerji gelecek
Donangil. Gelinen noktada görevi başka arkadaşlara devretmenin basketbola yeni bir heyecan getireceğini ve yeni bir sinerji yeni bir enerji yaratacağına inandığı için başkanlığa aday olmadığını söyledi.

Birçok etkinliğe imza attık
Basketbol Federasyonu başkanı Okan Donangil görev süresince basketbolu biryerlere getirmek için çalıştıklarını belirterek, yılda en az üç seminer yaptıklarını, hakem kursu açtıklarını ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organizasyonlar yaptıklarını vurguladı.

Komik rakamlarla çok güzel işler yaptık
Okan Donangil kısıtlı bütçe imkanlarını sponsorlar vasıtasıyla ikiye üçe katlayarak bütçelerini artırdıklarını ve ülke basketbolunu yukarılara taşımaya çalıştıklarını kaydetti. Donangil, “Komik rakamlarla çok güzel işler yaptık” dedi.

Destek olmaya devam edeceğim
Donangil başkanlıktan ayrılsa bile yeni gelecek olan yönetime her türlü desteği vereceğini ve basketbolun ülke çapına yayıabilmesi ve gelişebilmesi için de hertürlü yardımı yapacağını söylerine ekleyerek kendisine görevi boyunca destek olan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473