banner564

Derbi Dumlupınar’ın 1-3

Mağusa’da oynanan mücadelede kaybeden taraf Çanakkale oldu

Derbi Dumlupınar’ın 1-3
banner598
YER: Çanakkale Muharrem Döveç Stadı
HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Ali Akçınar, Kaan Koday
Çanakkale: Fatih, Halil, Yunus, Özmen(dk.73Ahmet Ünlüsoy), Oğuzhan, Utku, Selçuk, Salih, Ahmet, İsmail(dk.65 Hakan) , Ramadan(dk.46 Mehmet)
Dumlupınar: Oğuzhan, Hasan Mani, Eray, Ali, Nazmi, Berke(dk.81 Mustafa Doğru), Mehmet Fuat, Mustafa Çelik(dk.73 Yıldıray), Ramazan(dk.85 Ahmet Dölek), Adem, Ümit
Goller: Dk.21 Yunus (Çanakkale), Dk.23 Halil (kk), Dk.42 ve Dk.65 Ümit (Dumlupınar)

Süleyman REBGE
K-Pet Birinci Ligi’nin Mağusa derbisinde Çanakkale ile Dumlupınar karşılaştı.
Karşılaşmaya Çanakkale çok hızlı başladı henüz 1. dakikada Yunus’un pasında İsmail Bayraktar kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top auta gitti.
2. dakikada Özmen’in kullandığı kornere iyi yükselen Yunus’un kafa vuruşu az farkla aut gitti.
21. dakikada ev sahibi Çanakkale 1-0 öne geçti. Bu dakika da kazanılan korner atışını Özner kullandı. Özner’in ortasına Utku çok iyi vurdu. Kaleci Oğuzhan’ın müdahelesine rağmen top çizgi üzerinde Yunus’un önünde kaldı. Yunus’un vuruşu ağlara gitti. (1-0)
Çanakkale’nin gol sevinci sadece 2 dakika sürdü. 23. dakikada gelişen Dumlupınar atağında Adem topu sol kanattan hareketlenen Mustafa Çelik’in önüne yuvarladı. Mustafa Çelik rakiplerinden sıyrılarak kaleye vurdu. Halil’e çarpan top yön değiştirerek ağlarla buluştu ve maça denge geldi. (1-1)
42. dakikada Dumlupınar maçta öne geçti. Berke orta sahadan kaptığı topu aradan Ümit’in önüne bıraktı. Sağ çaprazdan topla buluşan Ümit’in yerden sert ve düzgün vuruşu ağlara gitti. (1-2)
İlk yarıda başka pozisyon olmayınca Dumlupınar soyunma odasına 2-1‘lik üstünlükle girdi.
50. dakikada Yunus’un ortasında İsmail Bayraktar’ın kafa vuruşu kaleci Oğuzhan’da kaldı.
65.dakikada Dumlupınar farkı 2’ye çıkardı. Bu dakika da gelişen atakta günün Dumlupınar adına başarılı isimleri Ümit ve Berke’nin işbirliğinde Berke kaptığı topla ilerledi ve topu sağ kanattaki arkadaşı Ümit’e verdi. Ümit rakiplerinden sıyrılarak sol ayağı ile uzak köşeye çok güzel vurdu ve top ağlara gitti. (1-3)
86. dakikada Yıldıray kendi yarı alanından kaptığı topla süratle rakip ceza sahasına yöneldi. Ara pasında Hasan Mani topla buluştu ve boş pozisyondaki Adem’e aktardı. Adem’in şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.
90. dakikada Ahmet Ünlüsoy’un ortasında Yunus’un müsait pozisyondaki kafa vuruşu dışarıya gitti.
Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca Dumlupınar deplasmanda Çanakkale’yi 3-1 mağlup ederek Mağusa derbisini kazanmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473