banner564

Devam kararı aldı

Küçük Kaymaklı’da görevi bırakma niyetinde olan Ali Başman gelen istek ve baskı üzerine göreve devam kararı aldı

Devam kararı aldı
banner598
Başkentin köklü kulüplerinden Küçük Kaymaklı’da görevi bırakma niyetinde olan ve bunu açıklayan Ali Başman önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan baskılara olumlu yanıt vererek göreve devam kararı aldı.

3 yıllığına seçilmişti
Üç yıllığına seçilen ve görev süresi Haziran 2016’da tamamlanacak olan Ali Başman sezon içerisinde kulübün yaşadığı sıkıntılar ve futbolcuların habersizce takımdan ayrılması nedeniyle görevi sezon sonu bırakacağını açıklamıştı.

Yaşadıklarımız kolay değildi
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman sezon içerisinde sıkıntı yaşadıklarını ve takıma bir şey verebileceğini düşünmediği için görevi bırakmak istediğini söyledi. Başman “Sezon içinde yaşadıklarımız kolay şeyler değildi. Takımın üç as oyuncusunun bir anda gitmesi hem takım gücü olarak hem de moral olarak çok etkilendik” dedi.

Önümüzdeki yıl bırakacağım
Başman “Bizim görev süremiz devam ederken bu sebeplerden bırakmak istedim. Ama arkadaşlarım bu konuda baskıları oldu. Bende görev süremi tamamlamayı kabul ettim. Ancak günün sonunda önümüzdeki yıl görevim dolacak ve görevi devredeceğim” dedi.

Özerem ile sıkıntı yaşamadık
Takımla ilgili gençleştirmeyi bu yıl yaptıklarını belirten Başman teknik direktör Vehbi Özerem ile de sıkıntı yaşamadıklarını ve devam etmelerinin muhtemel olduğunu söyledi.
Başman “Henüz bu konuları konuşmadık. Ancak önümüzdeki hafta bu konuları da konuşmaya başlayacağız” dedi.

Birkaç takviye yapabiliriz
Takıma takviye yapacaklarını belirten Başman “Bazı kulüplerde kiralık futbolcularımız vardı. Onları geri alacağız. Birkaç iyi transfer ile takımı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta transferlerle ilgili çalışmalara başlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473