banner564

Diyalog yoluyla çözülecek

Bakan Dürüst, hava trafik kontrolörlerinin sorunlarını dinledi

Diyalog yoluyla çözülecek
banner598
Tuğçe Ülkü AYDIN
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası heyetini kabul ederek, sorunlarını dinledi.
Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız, Bakan Dürüst’e yeni görevinde başarılar dileyerek, hava trafik kontrolörlerinin sorunlarını aktardı. 
Kapısız, Ercan Havalimanı’nda çalışan hava trafik kontrolörlerinin görevlerini anlatarak, trafik kontrolörlerinin yaptığı işin önemine dikkat çekti. 
İşlerinin çok stresli ve riskli olduğuna değinen Kapısız, bir de buna yeni personelin maaşlarında ortaya çıkan anomalinin eklendiğini, sendikalarının bu durum karşısında “eylemli” olacağını kaydetti. 
Kapısız, havacılık hizmetlerinin sorunlarını içeren metni Bakan Dürüst’e takdim etti.
Bakan Kemal Dürüst de, hava trafik kontrolörlerinin yaptığı işin önemine dikkat çekerek, hava trafik kontrolörlerinin görevlerini daha sağlıklı şekilde yerine getirmeleri için, daha rahat koşullarda çalışması gerektiğini kaydetti. 
Sorunların diyalog yoluyla aşılmasını istediklerini ifade eden Bakan Dürüst, personelin görevini daha iyi şekilde yerine getirebilmesi için personelin mutlu edilmesi gerektiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474