banner564

Doğan’ın ‘Kanlı’sı var 2-1

Tolam 7 sarı 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada DTB rakibi Cihangir’i mağlup ederek arka arkaya 3’üncü kez galip geldi

Doğan’ın ‘Kanlı’sı var 2-1
banner598

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler-Ozan Kel-Hakan Gök
DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-Emek-Tunahan-H.Kanlı(Ali Savaşan dk.90+3)-A.Sönmez-Rahem-Quıncy-S.Saygı(Kenan dk.66)-Aydın-A.Coşkun(A.Saygı dk.66)-Rasağ
CİHANGİR: Raif-Erol-Çağlar(Osman dk.83)-Nurettin-S.Say-Yure Marius-Mete-Eser(Burak dk.78)-Mikail-Doğan(Arkadaş dk. 78)-Offor  
GOLLER: Dk. 45+2, dk 69 Hasan Kanlı(Doğan Türk Birliği) Dk. 47 Yure Marius(Cihangir)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Offor, dk. 90+2 Yure Marius(Cihangir) 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 9. haftasının kapanış maçında Doğan Türk Birliği Cİhangir’i Hasan Kanlı’nın attığı gollerle 2-1 yendi.
7. dakikada gelişen Cihangir atağında Offor aldığı topla defans oyuncularının müdahalesine rağmen ceza alanına girdi, vuruşunda kaleci Ozan topu kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.
  15. dakikda Cihangir atağı bu kez sağ taraftan gelişti. Offor’un vuruşunda top bu kez üst direkten döndü, defans uzaklaştırdı.
  16. dakikada sağ taraftan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Aydın’ın topla ceza alanına girdiği andaki vuruşunda kaleci Raif köşeden topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
25. dakikada Cihangir’den Mete sol taraftan Offor’un pası ile kaleci Ozan’la karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleci Ozan zamanında kalesini terk ederek rakibine gol şansı tanımadı.
  27. dakikadaki D.Türk Birliği atağında Aydın’ın ceza alanı açinden vuruşunda top defanstan döndü. Dönen topa H.Kanlı vurdu, ancak top bu kez da yan direkten döndü ve defans uaklaştırdı. 
  35. dakikada gelişen D.Türk Birliği atağa çıktığı anda topu rakip futbolcu Erol’a kaptırdı. Erol’un pasında Mete’nin vuruşunda Ozan bir kez daha topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
  45+3. dakikada Emek korneri Aydın ile paslaşarak kullandı, kale önüne gönderdiği topa arka direkte kalabalık arasında çok iyi yükselen H.Kanlı, Doğan Türk Birliği’ni 1-0 öne geçirdi. 
  47. dakikada skora denge geldi. Cihangir’in kazandığı faulde Nurettin’in ceza alanına gönderdiği topa iyi bir kafa vuruşu yapan Yure Marius skoru 1-1 yapan golü attı.
  54. dakikada gelişen Cihangir atağında Yure Marius’un ortasında Offor’un göğsü ile control edip dönerek yaptığı vuruşta top üst direkten dışarı gitti.
  58. dakikada D.Türk Birliği’nden S.Saygı’nın sağ taraftan son çigiye inmeden kale önüne kestiği topu H.Kanlı üstten dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.
  69. dakikada Kenan’ın kullandığı kornerde ilk golü atan H.Kanlı yine şık bir kafa vuruşu ile topu filelere göndererek Doğan Türk Birliği’ni 2-1 öne geçirdi.
  Geriye kalan dakikalarda takımlar başka gol atamadılar ve bu zor ve çekişmeli geçen maçı Doğan Türk Birliği kaanarak puanını 17 yaparken Cihangir 7 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474