banner564

Dolu: Tarihe geçmek istiyoruz

Bugün Türk Ocağı ile karşılaşacak Gençler Birliği’nde hedef finale kalarak bir ilki gerçekleştirmek

Dolu: Tarihe geçmek istiyoruz
banner598

Gençler Birliği kaptanı Emir Dolu, Türk Ocağı ile oynayacakları yarı final rövanş maçı öncesi Diyalog Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

Maçın öneminin farkındayız
1-1’in rövanşında bu akşam Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda kozlarını paylaşacak ve final vizesi arayacak olan Türk Ocağı ile Gençler Birliği maçı öncesi Gençler Birliği kaptanı Emir Dolu’nun görüşlerini aktardı. Tecrübeli oyuncu, maçın öneminin farkında olduklarını ve finale kalarak İskele tarihinde bir ilki yaşamak istediklerini söyledi.

‘’Tarih yazmak istiyoruz’’
Zorlu Türk Ocağı maçı öncesi Diyalog Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Emir, ‘’83 yıllık Gençler Birliği tarihinde olmayan bir başarıyı yaşamak ve yaşatmak için takım olarak maça odaklandık. Takımda hava çok iyi ve herkes maçın öneminin farkında. Türk Ocağı’nın gücünü biliyoruz. Özellikle bu tür maçları daha önce yaşamış, tecrübeli ve kaliteli oyunculara ve teknik heyete sahip bir ekip. Tüm takım, teknik heyet, yönetim ve taraftar olarak Çarşamba akşamı bir bütün olup, 2 yıldır yakaladığımız başarıyı taçlandırıp tarih yazmak için, maçın son dakikasına kadar finali kovalayacağız. Umarım sadece futbolun konuşulacağı ve hak edenin kazanacağı bir maç olur’’ şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474