banner564

Düello Yalova'nın 3-4

Yeniboğaziçi’ndeki karşılaşmada taraftarlar bol gol güzel futbol izledi

Düello Yalova'nın 3-4
banner598
STAD: Şht. Hüseyin Ruso
HAKEMLER: Kerem Eran, Hüseyin Özkan, Cemal Sakallı7
YENİBOĞAZİÇİ: Ersoy, Mehmet Barkınay (Talat), Mehmet Sakallı, İsmail, Mustafa, Abdullah, Diallo, İbrahim (Mehmet Çağakan), Mehmet Çil, Allen, Adem (Türker)
YALOVA: Mustafa, Azat, Ahmet Karal, Mahmut, Burak (Yusuf), Mİthat, Ahmet Hasan (Muammer), Şahin, Reşit, Ali, Hasan (Eren)
KIRMIZI KARTLAR: 77.Dk Abdulah (Y.Boğaziçi),82.Dk Mithat (Yalova)
GOLLER: 35.Dk Mithat, 65.Dk İsmail (K.K), 75.Dk Hasan, 90+2.Dk Yusuf (YALOVA),46 ve 76.Dk Diallo, 89.Dk Mehmet Çil (P) (Y.BOĞAZİÇİ)

Hamit SAKALLI
Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya gelen Y.Boğaziçi ile Yalova'nın bol gollü ve kırmızı kartlı mücadelesinde gülen taraf Yalova oldu ve yarı finale yükselmeyi başardı.
13. dk: Yalova atağında Burak soldan taşıdığı topu ceza sahasına ortaladı ve Hasan Nalbant vuruşunu yaptı ancak kaleci Ersoy gole izin vermedi. Ersoy'dan dönen topu Mithat aldı ve Burak'a çıkardı. Burak'ın vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
33. dk: Yalova atağında Burak sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve kaleci Ersoy'dan sıyrılıp topu gerideki Ali'ye aktardı. Ali, Mehmet Sakallı'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve Kerem Eran penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burak'ın vuruşunda kaleci Ersoy gole izin vermedi.
35. dk: Yalova atağında Burak soldan ceza sahasına ortaladı. Kaleci Ersoy'u aşan topa Mithat iyi yükselerek vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi. Y.Boğaziçi 0-1 Yalova
46. dk: Y.Boğaziçi atağında Mehmet Çağakan'ın soldan ortasında Diallo'nun vuruşu filelere gitti. Y.Boğaziçi 1-1 Yalova
65. dk: Yalova atağında Burak'ın soldan ortasında Hasan kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve bu vuruş dışarıya gidecekken savunmada İsmail'e çarpıp filelerle buluştu. Y.Boğaziçi 1-2 Yalova
75. dk: Yalova kontra atağında Hasan Nalbant, sağ çaprazdan çok güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi. Y.Boğaziçi 1-3 Yalova
76.Dk: Y.Boğaziçi atağında Mehmet Barkınay, sağ kanattan topu ceza sahasına ortaladı ve Allne bu topu kontrol ederek gerideki Diallo'ya çıkardı. Diallo'nun vuruşunda top filelere gitti. Y.Boğaziçi 2-3 Yalova
77. dk: Y.Boğaziçi'nde Abdullah'ın Muammer'e arkadan yaptığı sert faul sonrasında Kerem Eran kırmızı kartını gösterdi ve Abdullah'ı oyun dışına yolladı.
82. dk: Yalova'da Mithat'ın Allen'e yaptığı faul sonrasında Kerem Eran, Mithat'ı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
85. dk: Y.Boğaziçi atağında Allen, topla birlikte sağ çaprazdan sıfıra indi ve çalımlarla ceza sahasına girip topu gerideki Diallo'ya çıkardı. Ancak Diallo'nun vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.
89. dk: Y.Boğaziçi atağında İsmail'in pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına hareketlenen Mehmet Çağan, Ahmet Karal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve Kerem Eran bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mehmet Çil topu filelere gönderdi. Y.Boğaziçi 3-3 Yalova
90+2. dk: Yalova atağında Hasan Nalbant'ın pasıyla savunma arkasına sarkan Yusuf, kaleci Ersoy'un hatalı çıkışından faydalanarak Ersoy'u çalımladı ve topu boş kaleye göndererek takımını yeniden öne geçirdi. Y.Boğaziçi 3-4 Yalova

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474