banner564

Duygusal ve zor maç olacak

Gençlerbirliği yarın Mormenekşe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı

Duygusal ve zor maç olacak
banner598
K-Pet Süper Ligi’nin ilk devresinin son maçında yarın Mormenekşe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde hedef devreyi galibiyetle tamamlamak.

Çok zor bir maç olacak
Gençlerbirliği teknik direktörü Ahmet Ogan bu maçın çok zor bir maç olacağını belirterek, “Birbirini iyi tanıyan iki takım mücadele edecek. Bu nedenle çok zor bir maç olacak” dedi.

Hedefe ulaşmak istiyoruz
İlk devrenin son maçında galip gelip koydukları hedefe ulaşmak için çabalayacaklarını kaydeden Ahmet Ogan sakatlık yönünden şansızlığının sürdüğünü belirtti. 
Abbas ile başlayan, Emir ve Hasan Yazıcı ile devam eden ve  Kaymaklı maçında maçı tamamlayamayan Ali’nin şanssızlık yaşadığını vurguladı. Ali’nin bu hafta antrenmanlara çıkamadığını söyleyen Ogan tedavinin devam ettiğini ve maça hazırlamaya çalıştıklarını ancak yetişip yetişmeyeceğinin  belli olmadığını vurguladı. 

Kazanabilecek güçteyiz
Mevcut futbolcularla Mormenekşe maçını kazanabileceklerini belirten Ahmet Ogan, Green’in cezalı olduğunu ancak yerine girecek oyuncuların açığı kapatabilecek durumda olduğunu söyledi.

Duygusal bir maç olacak
Mormenekşe maçının kendisi için çok duygusal bir maç olacağını söyleyen Ahmet Ogan, “7 yıl formasını giydiğim Mormenekşe’ye karşı duygusal bir maç olacak. Dumlupınar’da oynarken de hocam olan Eralp Şerifoğlu’nun teknik adamlıkta üzerimde emeği var. Duygusal maç olacak” dedi.

Her rakibe duyduğumuz saygıyı duyacağız
Ahmet Ogan bu duygusallığın maça yansımayacağını kaydederek her maça duydukları saygıyı Mormenekşe’ye de duyarak maça çıkacaklarını söyledi. Taraftarların da her maçta olduğu gibi bu maçta da yanlarında görmek istediklerini söyleyen Ahmet Ogan maçtan galip ayrılarak devreyi hedefledikleri yerde tamamlayacaklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473