banner564

Düzenli çalışmanın gururu

DAÜ Sporcuları katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri başarılarıyla dikkat çekiyor

Düzenli çalışmanın gururu
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) spor tesisleri ve spor alanındaki başarıları ile fark yaratıyor. DAÜ, eğitimin yanında spor faaliyetlerine verdiğini önemle ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün özverili ve birlik içerisinde çalışması ile altyapısını güçlendirip tesislerini yeniliyor.    
Tenis Kortları ve elde ettiği başarılar ile öne çıkan DAÜ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Mart ayı içerisinde tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Üniversitelerarası Tenis Şampiyonasına DAÜ kız ve erkek takımları olarak katıldı. Söz konusu yarışmada DAÜ kız takımı 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig’de mücadele etmeye hakkı kazanırken DAÜ erkek takımı da 2. Lig’den çıkarak 1. Lig’de mücadele etme başarısı gösterdi. 

“Başarılı sonuçlarla gururlanıyoruz”
Tenis Kortları ve Basketbol Sahaları Sorumlusu ve eğitmeni Aydın Kayol, 3 İranlı eğitmen Seyedmehran Shahidipour, Seyedmehrdad Shahidipour ve Seyedmehrshad Shahidipour ile beraber çalıştıklarını ifade ederek tenis kortlarının zeminini yenilediklerini, ve gerekli alt yapının da getirilmesiyle eskisinden çok daha işlevsel hale geldiğini sözlerine ekledi. Çeşitli yaş grublarına yönelik kursların olduğunu değinen Kayol, Türkiye ve Güney Kıbrıs’ta çeşitli yarışmalara katıldıklarını ve birincilik aldıklarını ifade ederek bu başarılı sonuçların DAÜ’yü gururlandırdığını dile getirdi. 

“DAÜ ve takımımız için en iyisini istiyoruz”
Eğitmen Seyedmehran Shahidipour ise 2 kardeşi ile birlikte yaklaşık olarak 1 yıldır DAÜ’de tenis eğitmeni olarak görev aldıklarını ve üniversite ve takımları için en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473