banner564

Eliz Wimbledon’da

Ülkemizin yetiştirdiği başarılı yeteneklerden Eliz Maloney Yorgancı, Junior Wimbledon’da mücadele edecek

Eliz Wimbledon’da
banner598
Ülkemizin başarılı tenisçilerinden Eliz Maloney Yorgancı, Junior Wimbeldon'a çağrılarak bir tarihi başarıya daha imza attı.
Dünyanın en eski tenis turnuvası Wimbeldon'un 18 yaş altı kategorisi olan Junior Wimbledon bu yıl 2-12 Temmuz tarihleri arasında yer alacak. Eliz Maloney Yorgancı'nın yaşı henüz 15 olmasına rağmen oynadığı oyunun büyük beğeni toplaması sonucunda Junior Wimbledon yetkilileri tarafından kendisine özel davet (wild card) verildi. Londra'da yapılan turnuva zeminin çim olduğu tek "Grand Slam" turnuva olma özelliğini de taşıyor. Dünya'nın en üst düzey 4 tenis turnuvasından biri olan Wimbledon'a gitme hayali kuran Eliz, Junior Wimbeldon'a katılmasını "En büyük hedefime bir adım daha yaklaştım." diyerek değerlendirdi. 

Yusuf Hocam, için oynayacağım
"Yusuf hocam her zaman Wimbledon'da gözlüklerini giyip beni izleyeceğini söylerdi. Bu maçları onun için oynayacağım" diyen Eliz, kendisine her zaman destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür etti.  

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474