banner564

Eliz’den bir şampiyonluk daha

Ülkemizin yıldız tenisçisi, 14 yaşındaki Eliz Maloney-Yorgancı Puerto Rico’da Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı “ITF Junior Circuit” turnuvasında çiftler kategorisinde Kanadalı partneri River Hart ile şampiyon oldu.

Eliz’den bir şampiyonluk daha
banner598
Eliz, Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) 23 - 28 Mart 2015 tarihleri arasında, Puerto Rico’nın Mayaguez şehrinde organize ettiği ve dünyanın birçok ülkesinden başarılı tenisçilerin katıldığı “ITF Copa Sultana-Mayaguez 2015” 18 Yaş Altı Turnuvasında çiftler kategorisinde şampiyon olarak bir ilke daha imza attı ve “ITF Junior Circuit” turnuvasında şampiyon olan ilk Kıbrıslı Türk olma başarısını gösterdi. 
Orta Amerika’da Costa Rico, Panama ve Puerto Rico’da ardarda bir ay boyunca üç turnuvaya katılan Eliz Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı “ITF Junior Circuit” turnuvaların da başarılı ve çok yoğun bir ay geçirdi. Tekler kategorilerinde de çok iyi maçlar çıkararak çeyrek finale kadar yükselme başarısını gösteren Eliz, üç turnuvada bir şampiyonluk, bir final, bir yarı final ve iki çeyrek final oynama başarısını gösterdi. Eliz, bir ay boyunca üst düzey turnuvalarda hem deneyim, hem de profesyonel tenis hayatına atılmak için önemli puanlar kazandı. 
Başarılı tenisçimiz Eliz, turnuvanın sonunda kendisine destek veren KKTC’nin değerli iş adamları Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, Metgin Limited ve Oero Trading Ltd direktörlerine ve kendisine destek veren hükümetimize de teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473