banner564

En iyi yerde bitireceğiz

İkinci devrede attığı goller ve yaptığı asistlerle takımına önemli katkı sağlayan Özcan Saygı, kalan maçlarla ilgili konuştu:

En iyi yerde bitireceğiz
banner598
Gençlik Gücü’nün formda oyuncusu Özcan Saygı, iyi bir hava yakaladıklarını, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve ligi en iyi yerde bitirmek için çalıştıklarını söyledi.
Tecrübeli kanat oyuncusu çok iyi bir takımlarının olduğunu, devre arasında takım kadrosunda yapılan değişikliklerin takıma olumlu yansıdığını ve iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Özcan, kendisinin performansının artmasının sebebini ise sakatlığının geçmesine ve iyi çalışmasına bağladı.

“Hascan’la oynamak büyük zevk’’
Gençlik Gücü’nün tecrübeli sol kanat oyuncusu Özcan Saygı, “Bildiğiniz üzere ligin ilk devresinde uzun süren bir sakatlığım oldu. Fakat ligin ikinci devresinde takımdan ayrılan ve yerine gelen arkadaşlarımız oldu. Özellikle Hascan’ın takıma geldikten sonra atak yönündeki katkıları gözle görünür bir şekildedir. Bana sorarsanız ada futbolunda da en yetenekli orta saha oyuncularından biridir. Hascan’la birlikte iyi bir ikili olduk diyebilirim’’ şeklinde konuştu.

“Farkındalık galibiyetleri getirdi’’
Konuşmasına devam eden Özcan; “Aslında takım olarak iyi işler yaptığımızda kalitemiz daha da ön plana çıkıyor. İyi bir ekibe sahibiz. İlk yarıdaki gol yollarında sıkıntıları göz önünde bulundurursak ikinci yarı kanatların da devreye girmesi ile bir nebze de olsa bu sorunları ekarte etmeye başladık. Antrenmanlarda yaptığımız çalışmaları sahaya yansıttığımız zaman etkili olduğumuz göz önündedir. Takım halinde maça odaklanmanın özellikle ligin 2.devresinde kaybedilen puanların telafisi olmadığının ve kazanılan puanların ise altın değerinde olduğunun herkesin farkında olmasının alınan galibiyetlerde önemli rol oynadığını düşünüyorum. Benim attığım gollerle de takımıma katkı sağlamam benim için anlatılmaz bir duygu. İnşallah bu goller hem benim için hem de Gençlik Gücü camiası için devam eder’’ dedi.

“Maç sahada kazanılır veya kaybedilir’’
Son olarak GAÜ Çetinkaya maçı için spor servisimize görüşlerini aktaran deneyimli isim, “Zorlu bir maçın bizi beklediğinin farkındayız. Ancak hiçbir maç sahada oynanmadan ne kazanılır, ne de kaybedilir. Lefke maçı geride kaldı. Şimdi en iyi şekilde bu maça hazırlanıp puan veya puanların peşine düşeceğiz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmaktır ancak toplayabildiğimiz ve topladığımız puanlarla da takımımızı ileriye götürmek en büyük hedefimizdir’’ şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474