banner564

Erbay yuvada kaldı

Erbay Bertiz, Yenicami forması ile başarılı bir sezonu geride bıraktı

Erbay yuvada kaldı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezonun sona ermesi ile birlikte, yeni sezona yönelik hazırlık çalışmalarına başlayan takımlar transfere hız vermiş durumda. Bu bağlamda, geçtiğimiz sezon Yenicami forması ile başarılı bir sezonu geride bırakan tecrübeli isim Erbay Bertiz, yeni sezonda yine siyah – beyaz formayı giyecek. Serbest transfer hakkı bulunan tecrübeli isim, önceliğini Yenicami’den yana kullanarak, takımı ile yeni sezon öncesi el sıkışmış oldu.

Gidecek isim yok
Golcü isim Halil Turan’ın Cihangir ile anlaşmasından sonra, Uğur’un Gençlik Gücü ile anlaşması ile birlikte, takımın bir anda gündem konusu olması, kafalarda soru işareti bıraktı. Bu bağlamda yapılan açıklama sonrası Halil Turan ve Uğur dışında hiçbir oyuncunun takımdan ayrılmayacağı, dışarıda bulunan kiralık oyuncular ile ise yeni sezon öncesi anlaşma yolu aranacağı belirtildi. İbrahim Çıdamlı, Neval, Tansel, Çağdaş, Mehmet Göktaş, Ömer Gül gibi isimlerin yeni sezon öncesi istenilen isimler olduğu belirlenirken, geniş kadronun takımda olması için çaba harcanacağı belirtildi.

Birinci ligde gündem kaleci Yunus
Geride kalan sezonu başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra, yeni sezonda birinci ligde mücadele edecek olan Girne bölgesinin iki güzide ekibi, Alsancak Yeşilova ve Tatlısu takımlarında hedef kaleci Yunus Yeşilırmak. 
Tatlısu’da kiralık forma giyen ve başarılı bir sezonu geride bırakan Yunus Yeşilırmak için, Alsancak Yeşilova takımı da devreye girdi. Binatlı ile görüşmelere başlayan iki takımın başarılı file bekçisi için çalışmalar sürerken, Yunus’un ilk tercihinin Tatlısu takımdan olacağı gelen haberler arasında. Çağatay’ın Gençlik Gücü ile anlaşması sonrası ilk tercihini kaleciden yana kullanmak isteyen Alsancak Yeşilova ise Yunus için tüm şartları zorlaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474