banner564

Esentepe sahaya indi

Geride kalan sezon Birinci Lig’de play-off oynayan kırmızı beyazlı ekip, yeni sezona kendi tesislerinde merhaba dedi

Esentepe sahaya indi
banner598
Beyazade ÜNALMIŞ
Teknik Direktör Davut Kansu nezaretinde yeni sezona merhaba diyen Birinci Lig temsilcisi Esentepe geçen yılki başarıyı hedefliyor. 11 Ağustos tarihinde Akova ile yapılacak olan hazırlık karşılaşmasında TC’li oyuncuyu deneyecek olan Esentepe güçlü kadro kurmayı hedefliyor. Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Esentepe 23-29 Ağustos tarihlerinde Göreme’de kamp yapacak.

Geçen sezonun üzerini hedefliyoruz
Esentepe Teknik Direktörü Davut Kansu verdiği demeçte geçen yıl play-off oynama başarısı gösterdiklerini yeni sezon öncesi ise hedeflerinin yine ayni nokta olduğunu belirtirken, zor bir sezonun kendilerini beklediğini vurguladı. İlyas’ın Yenicami’ye, Ali Karal’ın Gençler Birliği’ne, Deniz’in Merit Alsancak Yeşilova’ya Kaan’ın ise GAÜ Çetinkaya’da olacağını aktaran Kansu, takıma takviye isimler konusunda ise çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yerli oyuncu konusunda anlaşma sağladıkları ismin belli olduğunu aktaran Kansu, şu ana kadar takıma sadece kaleci Kemal Mulla’nın dahil olduğunu söyledi. İlk hazırlık maçı olan Akova karşılaşmasında Adana’dan TC’li oyuncunun aralarında olacağını söyleyen genç teknik adam yeni sezonda yabancı haklarını kesinlikle kullanacaklarını belirtti.

Sıkı çalışacağız
Bugün yapılacak idman ile haftayı 4 idmanla kapatacaklarını aktaran Esentepe Teknik Direktörü Davut Kansu yurtdışı kampına kadar 5-6 idmanı belli haftalara yaydıklarını belirterek hazırlık maçları ve turnuvaların ise sezon öncesi kendilerini beklediğini söyledi. Yurtdışı kampı olarak 23-29 tarihleri arasında Göreme’yi seçtiklerini söyleyen Kansu, iyi bir sezon öncesi geçirmekle birlikte lige güçlü girmek istediklerini söyledi. Her yıl düzenlenen Erdal Barut Anı Turnuvası veya karşılaşmasının bu sezon öncesi yine olacağına değinen Kansu, sezon öncesi 9 hazırlık maçı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473