banner564

Esentepe’de buluşacaklar

Baştaşlar Cyprus Off Road Attack 2017 Basın Toplantısı yapıldı

Esentepe’de buluşacaklar
banner598
Kyrenia Off Road Derneği (KYOFF) tarafından bu sene üçüncüsü organize edilen “Baştaşlar Cyprus Off Road Attack 2017” öncesi basın toplantısı düzenlendi.
“Baştaşlar Cyprus Off Road Attack 2017” organizatörü, Kyrenia Off Road Derneği Başkanı Hakan Denizalp, yarışmanın ana sponsoru Baştaşlar Construction Direktörleri Ahmet Baştaş ve Sinem Baştaş, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ve Yarışma Direktörü Mehmet Karzaoğlu’nun hazır bulunduğu toplantıda bu sene üçüncüsü yapılacak olan “Baştaşlar Cyprus Off Road Attack 2017” ile ilgili bilgiler verildi.

Hakan Denizalp: Macera seven herkesi bekleriz
Toplantıda ilk sözü alan Kyrenia Off Road Derneği Başkanı Hakan Denizalp, “Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan değerli basın mensubu arkadaşlarımız, derneğimizin gelişip büyümesi anlamında gerçekleştireceğimiz yeni nesil off road yarışmaları ile yarışmacılarımızı, yurdumuzun hiç görülmemiş doğal güzellikleri ile buluşturarak farkındalık yarattığını düşünüyorum” dedi

Sinem Baştaş: Böylesi elit bir organizasyona katkı koymaktan mutluyuz
Yarışmanın ana sponsorluğunu üstlenen Baştaşlar Construction direktörü Sinem Baştaş, “Sosyal sorumluluk projelerimiz arasında, spora katkı sağlamak konusunda duyarlı davranmaya çalışan bir firmayız ve bu tür organizasyonlarda Baştaşlar İnşaat Şti. Ltd. olarak ana sponsor olmaktan ve katkı koymaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Zeki Topcu: Birlikte sekizinci yarışa imza atıyoruz
Kyrenia Off Road Derneği ile işbirliği içerisinde 4’üncü seneye başlayan Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu, “Kulübümüz ile Kyrenia Off-Road Derneği’nin iş birliği içerisinde organize edeceği sekizinci yarışmaya imza atmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Mehmet Karzaoğlu: Ralli ve raid farklı güzergahta yarışacak
Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü üst düzey yarışma görevlilerinden ve “Baştaşlar Cyprus Off-Road Attack 2017” yarışma direktörü Mehmet Karzaoğlu, “Baştaşlar Cyprus Off-Road Attack 2017’, bundan önceki 7 yarışmadan farklı olarak Ralli ve Raid kategorilerinin farklı güzergahlarda yarışacağı bir yarışma olacak. Ralli kategorisinde 1 açık etap ve 3 kapalı etap, toplamda 95 Kilometre yarış mesafesi katedilecekken, Raid kategorisi Ralli ile aynı açık etabı koştuktan sonra farklı bir güzergah takip edip, vereceğimiz koordinatları kullanarak 200 kilometrelik bir parkurla günü tamamlamış olacak. Yarışmamızda 50 kişilik bir görevli ekip çalışacak. Yarışmanın startı 24 Mart 2017 Cuma günü Girne Yeni Liman yolu, Limasol Şehitleri Anıtı önünden verilecek. Derecelendirme yapılacak etapların tümü ise 25 Mart 2017 Cumartesi günü koşulduktan sonra yarışmanın finişi ve kupa seramonisi aynı gün akşam üzeri Esentepe Pine Valley'de gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474