banner564

"Ezerek şampiyon olduk"

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, yeni sezon için henüz hazır olmadıklarını ancak kampta bunu gerçekleştireceklerini kaydetti

banner598
Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, yeni sezon için henüz hazır olmadıklarını ancak Avusturya kampında yaptıkları antrenmanlarla bunu gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Genç golcü ayrıca geçen sezon hak ederek ezerek şampiyon olduklarını söyledi.
Cenk, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Avusturya kampında çalışmaların iyi gittiğini belirterek, "Çok şükür büyük bir sakatlık vermedik. Çalışmalar iyi gidiyor. Hoca yüklemeler yapıyor. Arada maçlar oynuyoruz. Takım tam hazır değil ama gün geçtikçe hazırlanıyoruz." dedi.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklarını ve bunun heyecanını yaşadıklarını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi, bu işin en yükseği. Bunun üstü yok. Biz de Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi orada en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Ekstra çalışmalarımı yapıyorum"
Takımda oynamak için kendisini her zaman hazır tuttuğunu anlatan Cenk Tosun, "Onu da başarıyorum. İdmanlarımı yüzde yüz yapıyorum. Ekstra çalışmalarımı yapıyorum. Maçta oyuna girip takıma faydalı olmak istiyorum. Her zaman hocaya bakıyorum, inşallah çağırır diye. Hoca da bir yerde söylemiş, 'Cenkle göz göze gelmeye bile korkuyorum artık, her zaman gözüme bakıyor al beni' diye. Yeni sezonda da elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473