banner564

Fatura teknik adamlara kesildi

İlk yarı sona ererken antrenör değiştiren takım sayısı 6 oldu

Fatura teknik adamlara kesildi
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
Süper Lig’de ilk yarı tamamlanırken Yenicami 30 puanla zirvede yer aldı. Y.Boğaziçi ve Ozanköy takımları ise düşme potasında yer alan takımlarımız oldu. 
 2017/18 Futbol Sezonunun ilk yarısı geride kalırken bazı takımlarımız sezona başladıkları teknik adamlarla yoluna devam ederken bazıları değişikliklere gitti.
 2016/17 sezonunun sonunda 12 takımımız takımlarının başındaki aynı teknik adamlarla bu sezona başladılar. Bunların 4 tanesi değişikliğe gitti.

10 takımda değişiklik yok
Toplam 10 takımımız (Baf Ülkü Yurdu, Binatlı, GAÜ Çetinkaya, Doğan Türk Birliği, G.Birliği, G.Gücü, K.Kaymaklı, T.Ocağı, Yenicami, Y.Boğaziçi) ilk yarıyı sezona başladıkları teknik adamlarla tamamladılar. 
 T.Ocağı’nda ise takımın başında olan teknik adamla yollarını ayırırken yeni teknik adamını henüz belirlemedi.

6 takım teknik adamı değiştirdi
  Takımlarımızdan (Merit Alsancak Yeşilova, Cihangir, Lefke, Mağusa Türk Gücü, Ozanköy, Yalova) 6 tanesinde muhtelif haftalarda değişikliklere gidildi. En fazla teknik adam değişikliğini Lefke yaptı. İlk yarının sonuna kadar toplam 4 teknik adamla çalıştılar.
 2016/2017 sezonuda Birinci Lig’de başarılı olup Süper Lig’e çıkan Merit Alsancak Yeşilova ve Ozanköy ilk yarıda teknik adam değişikliğine giderken Y.Boğaziçi değişikliğe gitmedi.

Takımlarımızda ilk yarı sonuna kadar görev yapan teknik adamlar:
1-Merit Alsancak Yeşilova: Bir önceki sezonda takımın başında olan Tayfun Kurtarıcıoğulları ile sezona başladı. Ancak ilk 4 haftadan sonra takımın başına Erdinç Akyulaf getirildi. İlk yarıyı aynı teknik adamla tamamladı.
2-Baf Ülkü Yurdu: Sezona Kemal Yürekli ile başladı. İlk yarıyı aynı teknik adamla tamamladı.
3-Binatlı:  2016/17 sezonunun sonunda takımın başında olan Gökmen Davutoğlu ile sezona başladı ve ilk yarıyı aynı teknik adamla tamamladı.
4-Cihangir: Sezona Kılıç Ali Kahraman ile başladı. Ancak 6’ncı haftadan sonra takımın başına Toygar Davulcu getirildi. Aynı teknik adamla ilk yarıyı tamamladı.
5-GAÜ Çetinkaya: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Turan Altay ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
6-Doğan Türk Birliği: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Caner Oshan ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
7-G.Birliği: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Hasan Topaloğlu ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
8-G.Gücü: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Niyazi Göksun ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
9-K.Kaymaklı: Sezona İltaç Karayel ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
10-Lefke: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Niyazi Göksun ile başladı. Ancak 6’ncı hafta sonunda görevden ayrıldı. Onun yerine göreve gelen Aytun Gazi 1 hafta görev yaptıktan sonra takımın başına Mustafa Korkut getirildi. Mustafa Korkut da takımın başında 3 hafta kaldı. Son 6 haftada ise Hakan Sermaye takımla birlikte oldu. Ayni teknik adamla ilk yarıyı tamamladı.
11-Mağusa Türk Gücü: Sezona Fırat Canova ile başladı. Fakat 6’ncı hafta sonunda görevden ayrıldı ve yerine Ali Oraloğlu göreve getirildi. Ayni teknik adamla da ilk yarıyı tamamladı.
12-Ozanköy: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Serhan Kaşif ile başladı. Serhan Kaşif ile 13’üncü hafta sonunda yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Süleyman Göksun getirildi. Aynı teknik adamla ilk yarıyı tamamladı.
13-T.Ocağı: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Mehmet Bolkan ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladıktan sonra Mehmet Bolkan ile yollarını ayırdı. Yeni teknik adamı henüz belirlenmedi.
14-Yenicami: Son şampiyon sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Sedat Devecioğlu ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
15-Yalova: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Derviş Kolcu ile başladı. Fakat 12’nci hafta sonunda Derviş Kolcu ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Erhan Arıtan getirildi. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.
16-Y.Boğaziçi: Sezona bir önceki sezonda takımın başında olan Eralp Şerifoğlu ile başladı. İlk yarıyı yine aynı teknik adamla tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474