banner564

Fenerbahçe'de Fernandao sevinci

Takımı Karabükspor maçına hazırlayan teknik ekip, Brezilyalı oyuncunun iki golle dönüşüyle memnun oldu

Fenerbahçe'de Fernandao sevinci
banner598
Fenerbahçe ligde 5’te 5 hedefiyle Karabükspor maçına hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerde Fernandao’nun iki golle dönüşü teknik ekibi Janssen’in yokluğunda sevindirdi.
Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Adana Demirspor’u 6-0’ın rövanşında 4-1’le geçen Fenerbahçe son 6 resmi maçını da kazandı.
Süper Lig’in ilk devresindeki kalan iki maçı da kazanarak devre arası kampına gitmek isteyen Sarı-lacivertlilerde Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları ara vermeden başladı.
Bursaspor maçında sakatlanan Vincent Janssen’in yokluğunda Roberto Soldado’yu kontrollü olarak Karabükspor maçına hazırlayan teknik ekip Fernandao’nun iki golle dönüşüyle memnun oldu. Robin van Persie’nin hazır olmaması, Kasımpaşa maçında santrforda denenen Alper Potuk’un da sakat olması nedeniyle seçenekleri daralan teknik ekip böylece rahat bir nefes aldı.
Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre takımdan ayrı kalan ve bu sezon sadece 15 Ekim’deki Evkur Yeni Malatyaspor maçının son yarım saatinde forma giyen Brezilyalı oyuncunun Karabükspor maçı kadrosunda olması bekleniyor. Teknik ekip ilk 11
tercihini Soldado’dan yana kullanmayı düşünse de kulübe de hamle oyuncusu olarak Fernandao tutulacak. Fernandao’da ligdeki gol orucunu bozmak istiyor. Brezilyalı oyuncu ligdeki son golünü 10 Mart’ta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında atmıştı.
Sarı lacivertli takım Süper Lig’in 16.hafta maçında Kardemir Karabükspor’u Pazartesi akşamı Ülker Stadı’nda konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473