banner564

Final 2 Eylül’de

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları oynandı

Final 2 Eylül’de
banner598
Her yıl geleneksel olarak düzenlenmekte olan devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında final zamanı geldi. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları Perşembe akşamı oynandı ve finale yükselen takımlar belirlendi.
Göçmenköy Halı Sahası’nda 15 Temmuz tarihinden beridir devam etmekte olan Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, yarı finalde Maliye Bakanlığı’nı 3-1 mağlup eden Telefon Dairesi adını finale yazdıran ilk takım oldu. İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan Maliye Bakanlığını bu üstünlüğünü ikinci devre koruyamayınca Telefon Dairesi finale yükselmeyi başardı.
Yarı final ikinci maçında ise İçişleri Bakanlığı, Dini İşleri Dairesi Başkanlığı karşısında baştan sona skor üstünlüğünü elinde bulundurarak oynadı. Din İşleri Başkanı Talip Atalay ile İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’ın da izlediği maçta İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ikinci devrede oyuna dahil oldu. Karşılaşmayı 9-4 galip tamamlayan İçişleri Bakanlığı finalde Telefon Dairesi’nin rakibi oldu.

3.lük ve final 2 Eylül’de
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçı 2 Eylül Salı akşamı oynanacak. Göçmenköy Halı Sahası’ndaki maçlarda ilk olarak Maliye Bakanlığı ile Din İşleri arasında üçüncülük mücadelesi verilecek. Saat 19.00’da başlayacak üçüncülük maçının ardından saat 20.00’da şampiyonu belirleyecek maç başlayacak. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda finalde İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi kozlarını paylaşacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 08:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Yasa sayın Münir olay marasi orayı burayı vermek değil adam olmak adam ha biz kendi kendimize adam olamayız sırtımızdan ab sopası karnimizdan palikarya sipasi eksik olmamalı diyorsanız o da sizin probleminiz

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Marasi verin hallolur

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474