banner564

“Finali hak ettiğimizi gösterdik”

Pepsi Kıbrıs Kupası Finali’nde Yenicami’ye 2-0’dan 4-2 maç kaybeden Mormenekşe’de teknik direktör Eralp Şerifoğlu açıklamalarda bulundu

“Finali hak ettiğimizi gösterdik”
banner598
Hamit SAKALLI

Mormenekşe uzun süre önde götürdüğü kupa finalinde Yenicami’ye uzatmalarda mağlup ederek çok yaklaştığı kupayı kazanamadı. Eralp Şerifoğlu yaptığı açıklamalarda öncelikle Yenicami’yi tebrik etti.  Yedikleri penaltı golüne kadar oldukça disiplinli, mücadeleci ve özgüveni yüksek bir futbol ortaya koyduklarını fakat penaltının kendileri açısından kırılma anı olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, bu dakikadan sonra Yenicami’nin artırmış olduğu baskıya karşılık veremediklerini ve karşılaşmanın uzatmalara gittiğini söyledi. Uzatma bölümlerinde her iki takımın da maçı alabilecek pozisyonları bulduğunu fakat bunları değerlendirebilen tarafın Yenicami olduğunu ifade etti.

Oyuncularımı kutlarım
Eralp Şerifoğlu mağlup olmalarına rağmen ortaya koydukları inanç ve mücadeleden dolayı futbolcularını kutladığını ve futbolcularının bu finali oynamayı hak ettiklerini herkese gösterdiğini söyleyerek, finale yakışır bir futbol oynadıklarını vurguladı.

Kupadan çok çıkan olaylara üzüldük
Eralp Şerifoğlu, Mormenekşe camiası olarak kupayı kaybetmekten çok saha dışında çıkan olaylara üzüldüklerini ifade etti. Tribünde her yaştan insan olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, ortaya çıkan ve finale yakışmayan kötü atmosferin kupa finalinin önüne geçtiğini söyledi. Eralp Şerifoğlu,  gelecek yıllarda herkesin daha bir sorumluluk bilinciyle hareket etmesini ve bu tür olayların yaşanmamasını temenni ettiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473