banner564

Forest seriye bağladı 0-1

Küçük Kaymaklı deplasmanda Türk Ocağı’nı mağlup ederek ligde ikinci sıraya yükseldi

Forest seriye bağladı 0-1
banner598
YER: Girne 20 Temmuz mete Adanır Stadı.
Hakemler: Serkan Durmaz, Emre Çevikdal, Fatih Bardakçıoğlu
T.Ocağı: Andreau, Mustafa (Hasan Dk.10), Yunus, Coşkun, Bilal, James, Muhammet (Deniz Dk.50), Emeka (Sadick dk.59), M.Deniz, Justice
K.Kaymaklı: Ali, M.Kaygısız, Serhan, Azat, Çağrı, H.Adal (Mete Dk.87), Doğukan, Amani (Bahadır dk.78), Uğur (Yağış 90+3), Remzi, Odo
GOL: Dk. 25 Doğukan 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Türk Ocağı ile Küçük Kaymaklı maçında kazanan taraf konuk Küçük Kaymaklı oldu. 
3. dakikada sol taraftan gelişen T.Ocağı atağında Deniz’in pasında çok müsait bir pozisyonda topla buluşan Ertaç kötü bir vuruş yapınca top kaleci Ali’de kaldı
25. dakikada K.Kaymaklı öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Doğukan Remzi verkaçında Doğukan ceza alanına girdiği anda düzgün bir vuruşla toıpu ağlara yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
35. dakikada T.Ocağı’nın kazandığı serbest vuruşta Etaç’ın kaleye giden topunu kaleci Ali güçlükle de olsa tokatlayarak kornere atttı ve rakibine gol şansı tanımadı.
38. dakikada çok ani gelişen K.Kaymaklı atağında Uğur iki rakibininm müdahalesine rağmen ceza alanına girdi. Vuruşunda kaleci Andreau zamanında kalesini terk etti ve göğsüne vuran top dışarı gitti.
47. dakikada rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Muhammet sedye ile oyun alanının dışına alındıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
57. dakikada Deniz Kutay’ın kısa düşen geri pasında Amani topu Remzi’ye aktardı. Ancak Remzi vurmakta ağır kalınca seken topa Uğur vurdu top kalecide kaldı.
61. dakikada T.Ocağı rakip ceza alanı dışında yine bir serbest vuruş kazandı. Ertaç’ın güzel şutunda kaleci Ali aynı güzellikte topu tokatlayarak takımı adına mutlak bir golü önlemiş oldu.
72. dakikada Coşkun’un hatalı pasında topu alan Uğur’un vuruşunda top direğin yanından auta gitti.
90+1. dakikada K.Kaymaklı Uğur’un düşürülmesi ile rakip ceza alanının hemen dışında bir serbest vuruş kazandı. Mete’nin vuruşunda kaleci Andreau direk dibinde topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.
Maç da bu skorla sona erdi ve K.Kaymaklı ligdeki çıkışını devam ettirdi.
A-2 gençler maçı 0-0 sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474