banner564

“Futbolu özledim”

Bu sezon Cihangir'e geri dönen Mete Sağır,“Göstereceğim performansla geçen senenin acısını çıkaracağım”dedi

“Futbolu özledim”
banner598
Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak K.Kaymaklı'da geçiren ancak pek fazla forma şansı bulamayan Mete, Diyalog Spor Servisine yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Mete futbolu özlediğini ve geçen senenin acısını bu sene çıkartacağını söyledi.

"Geçen senenin acısını çıkaracağım"
Spor servisine görüşlerini aktaran Mete, yeni sezon için çok umutlu olduğunu belirterek “Yönetim, teknik heyet, futbolcular çok arzulu. Antrenmanlar çok keyifli geçiyor. Çok iyi çalışıyoruz. Hocaların ilgisi, diyaloğu harika. Kaliteli futbolcular var” dedi. 

Futbolu özledim
Hedefinin  her zaman takıma en üst düzey katkı sağlamak olduğunu belirten Mete “Geçen sene tek şanssızlığım Mehmet Bolkan'ın takımdan ayrılması oldu. Neredeyse 1 sene futbol oynayamadım. Bunlar bana tecrübe oldu. Futbolu özledim. Geçen senenin acısını bu yıl çok fena çıkaracağım” dedi. 

Her şey çok güzel gidiyor
“Geçen sene Cihangir çok iyi bir performans sergiledi. Bu sene o başarının daha iyisini yakalamak için bir yola çıktık ve her şey çok güzel gidiyor” diyen Mete “İnşallah sakatsız başarı dolu bir sene bizi bekliyor" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 02:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474