banner564

“Futbolun merkezi olacak”

Hüseyin Yeşilbaş amaçlarının Geçitkale’yi şaha kaldırmak olduğunu söyledi

“Futbolun merkezi olacak”
banner598
Süleyman REBGE
Geçitkale Spor Kulübü antrenörü Hüseyin Yeşilbaş takım ve kulüp olarak amaçlarının Geçitkale’yi Mesarya’nın futbol merkezi haline getirmek ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.

“Sahamız olması şart”
Bu hafta BTM Ligi’nde aldığı Görneç galibiyeti ile ses getiren Geçitkale kurulan genç yönetim ve teknik kadro ile yeniden yapılanma amacında. Bu konu hakkında açıklamalar yapan Hüseyin Yeşilbaş “Genç yönetim, genç teknik heyet ve genç oyuncular ile öncelikle hedefimiz bir kolej takımı yaratmak ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Geçitkale’yi ise Mesarya bölgesinin futbol merkezi haline getirmek de hedeflerimiz arasındadır. Tabi bunları gerçekleştirmek için antreman ve maç yapacak bir sahamız olması şarttır” dedi.

“Her maçınız final”
Hüseyin Yeşilbaş ligin ilk haftasında grubun favorisi olarak nitelendirdiği Görneç’i mağlup etmeleri kendilerini çok mutlu ettiğini söylerken Görneç takımını sonuca ulaşamasalar da oynadıkları güzel futbol için tebrik etti. Maçın temposunun yüksek ve gerilimli geçtiğini söyleyen genç antrenör “Dersimizi iyi çalıştık ve oyuncularımız yüreklerini sahaya koydular. Bu maç bizim için bitti artık önümüzdeki maçların final olacağını bilerek mücadele edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 10:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kudret Bilal
Kudret Bilal - 7 yıl Önce

Bizi sevindirdiniz....
Daima sizi takip edeceyim....
Birlikden cok ileri gidebiliriz......
BasarILar....
Gunun sonunda koyumuzde cocuklarIn genclerin spor yapmasIdIr...

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473