banner564

Galatasaray bambaşka

İsviçreli oyuncu Blerim Dzemaili, takıma tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi

Galatasaray bambaşka
banner598
Galatasaray'ın İsviçreli oyuncusu Blerim Dzemaili, Galatasaray'a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi ve yeni sözleşme için mesaj gönderdi, "Uzun yıllar Galatasaray'da oynamak istiyorum." Dzemaili kiralık gittiği dönemle şimdiki dönemi de kıyaslarken, "şimdiki Galatasaray bambaşka" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'a tekrar döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Blerim Dzemaili, "Galatasaray ile sözleşmem var ve burada devam etmek istiyorum. Kontrat yenileme konusunda başkanımızla görüşmek ve uzun yıllar Galatasaray'da oynamak
istiyorum." dedi.
Hangi mevkide kendisini daha rahat hissettiği yönündeki soruya ise İsviçreli oyuncu, "Oynayacağım pozisyonu belirlemek hocamıza kalmış. Ancak en iyi pozisyonum defansif orta saha. Bazen hocamız benden inisiyatifler almamı istiyor. Hocamızın isteği doğrultusunda farklı pozisyonlarda oynayabilirim." yanıtını verdi.
Genoa'da geçirdiği kiralık dönemle ilgili olarak "Geçen sene İtalya'da güzel bir sezon geçirdim." diyen Dzemaili, "Onun üzerine de İsviçre Milli Takımı'yla Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda oynadım. Birçok teklif aldım. Önceliğim kesinlikle Galatasaray. Galatasaray'la daha uzun yıllar kontrat yapmak istiyorum. Teklifler aldım ama önceliğim Galatasaray olacak." açıklamalarını yaptı.
Tekrar Galatasaray'a dönme konusunda eşinin tedirgin olduğu yönündeki haberler için de Dzemaili, "İstanbul'da yaşamayınca o anda son durumu da bilmiyorsunuz. Basından takip ediyorsunuz. Buraya gelmeden önce İstanbul'da 3-4 gün kaldım. Durum iyiydi, sıkıntı yoktu. Bunu eşime ve aileme anlatacağım. Bu küçük bir problem." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474