banner564

Galatasaray'a inancı tam

Drogba eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olacağına yönelik inancı tam

Galatasaray'a inancı tam
banner598
Chelsea'de forma giyen Didier Drogba, İstanbul'u, Türk yemeklerini ve arkadaşlarını özlediğini söyledi. Yıldız isim ayrıca eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olacağına yönelik inancı tam.
Başkent Londra'da Futbol Yazarları Birliği'nin (Football Writers' Association) düzenlediği ödül törenine katılan 36 yaşındaki futbolcu, AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Türk Hava Yolları'nın reklam yüzü Drogba, röportajda "Türk halkını çok özledim, sizi seviyorum" diyerek Türkiye'ye selam gönderdi.

Galatasaray'a güveniyor
2012-13 ve 2013-14 sezonlarında Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, İstanbul'da çok sayıda arkadaşının ve harika anılarının olduğu belirterek, "Özlediğim birçok şey var ama özellikle Türk yemeklerini özlüyorum. Türk yemekleri her zaman çok lezzetliydi. Arkadaşlarımı özlüyorum, onlar İstanbul'da iyi hissetmemi sağladılar" diye konuştu.
Chelsea'ye döndükten sonra sarı-kırmızılı takımın maçlarını takip ettiğini ifade eden Drogba, Galatasaray'ın sezon sonunda şampiyon olacağına inancını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473