banner564

Galibiyete kilitlendiler

Yarın başkentte karşılaşacak olan iki takımın da parolası üç puan almak

Galibiyete kilitlendiler
banner598
Hamit SAKALLI
Yenicami ile MTG arasında yarın oynanacak olan zorlu mücadelede her iki ekip de galibiyete kilitlenmiş durumda olduklarını ve herhangi bir puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade etti.

Kaybetme lüksümüz yok
İki haftadır ligde sıkıntılı bir süreç yaşayan Yenicami teknik patronu Emre Perçinci yaptığı açıklamalarda yeterince puan kaybettiklerini ve artık herhangi bir puan kaybına tahammülleri kalmadığını ve böyle bir lüksleri de bulunmadığını ifade etti.

Planımız hazır
Emre Perçinci açıklamalarında MTG karşısında tüm hazırlıklarının tamam olduğunu ve kazanmak için planlarını yaptıklarını belirtti. Perçinci, MTG maçında zor da olsa kazanacaklarına ve futbolcularının çıkışa geçeceğine inandığını vurguladı. MTG maçında Ünal ve büyük ihtimal babasının vefat etmesinden dolayı Uğur’un forma giyemeyeceğini ifade eden Perçinci, yine de galip gelen tarafın kendileri olacağını ifade etti.

Saha içi problemleri çözeceğiz
Emre Perçinci saha içinde maalesef problemler yaşadıklarını ve bunu çözmek için harekete geçtiklerini ifade etti. Futbolcularının kazanma hırsı ve mağlubiyeti kendilerine yakıştıramadıklarından dolayı sahada agresif bir görüntü çizdiğini belirten Perçinci, bu sorunu çözme adına birebir toplantılar yaptıklarını ve tecrübeli futbolcularına güvendiklerini söyledi. Perçinci geniş bir kadroları olmadığını ve oldukça genç bir kadroları olduğundan dolayı lise sınavlarının bile kendilerini etkilediğini belirterek tüm futbolcularının daha dikkatli olması gerektiğine dikkat çekti.

Yolumuza devam edeceğiz
MTG teknik patronu Ali Oraloğlu, Yenicami’nin zor bir deplasman olduğunun bilincinde olduklarını ancak galibiyetten başka bir hedefleri olmadığını ifade etti.

Tam kadroyuz
Ali Oraloğlu takımının iyi durumda olduğunu ve Yenicami karşılaşması öncesinde herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve bu mücadeleyi kazanıp yollarına devam etmek istediklerini belirtti. Yenicami’nin her ne kadar sıkıntılı bir dönemde olsa da güçlü bir ekip olduğunu ve taraftarı önünde zirveden kopmamak adına galibiyet için sahada olacağını bildiklerini belirten Oraloğlu, kendilerinin de zirve yolunda kazanmaktan başka çareleri olmadığını ve bunu başaracak güçte olduklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473