banner564

Garip adaylığını açıkladı

Cemil Garip, Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek olan KTSYD Olağan Genel Kurulu’nda resmen aday olduğunu açıkladı

Garip adaylığını açıkladı
banner598
Cemil Garip Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) başkanlığına talip olduğunu resmen açıkladı. 
Uzun yıllardır spor basınının içerinde görev yapan Cemil Garip çeşitli gazetelerde spor muhabirliği yanında spor müdürlüğü de yaptı. 
KTSYD Başkanlığına resmen aday olduğunu açıklayan Cemil Garip, genç ve dinamik bir kadro ile göreve talip olduklarını, hazırladıkları kısa ve uzun vadeli projeleri başkan seçilmesi durumunda en kısa sürede hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi. Garip, öncelikli hedeflerinin Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve Güney Kıbrıs Spor Yazarları Derneği (EAK) ile ilişkilerin canlandırılıp ülke sporu için önemli işlere imza atmak olduğunun altını çizdi.
Başkanlıkta adı geçen ancak henüz resmi açıklama yapmamış olan diğer iki isim Can İpçioğlu ve Bülent Kılıçoğlu’na aday olmaları halinde bu yarışta başarı dileyip, demokratik bir seçim olması temennisinde bulundu.
KTSYD’nin 8’inci başkanlığına talip olan Cemil Garip bugüne kadar başkanlık yapan adaylar içerisinde futbol dışındaki diğer spor dallarını da yakından takip etmesi ve spor fotoğrafçısı olması gibi farklı özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473