banner564

Gaziantepspor kapandı

TFF 1. Lig'de mücadele eden kulüp kepenkleri indirdiğini açıkladı

Gaziantepspor kapandı
banner598
Türk futbolunun kilometre taşlarından Gaziantepspor, yeni yılda kapandığını açıkladı. Kulüpten yayınlanan yeni yıl mesajında, "Gaziantepspor'suz yeni yılınız kutlu olsun" denildi.
Gaziantepsopr, internet sitesinden yaptığı açıklamayla yeni yılda kapanacağını duyurdu. Bu sezondan itibaren TFF 1. Lig'de mücadele etmeye başlayan Gaziantepspor'da futbolcular ve personeli imzalı yayınlanan duyuruda kulüp kurucularından özür dilendi ve şu ifadeler kullanıldı;
"Tam 49 yıl önce dönemin Belediye Başkanı Abdulkadir Batur başkanlığında 58 kurucu üye ile 24 Nisan 1969 yılında kuruldu Gaziantepspor.
Dünya'da örnek gösterilen bir kahramanlık destanı olan Gaziantep savunmasında can pahasına kenti düşmana teslim etmeyen 6317 şehidin anısına matem rengi olan Siyah ve Şehitlerimizin kanını simgeleyen Kırmızı benimsenerek, renkleri Kırmızı-Siyah oldu bu koca çınarın.
Gaziantepspor sadece Türkiye genelinde Gaziantep şehrinin tanıtımını yapmadı, Dünya genelinde tanıtımına önemli bir katkı sağlamıştır. Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına bunca katkı sağlayan, Türk futboluna kazandırdığı futbolcular ile sporseverlerin gönlünde ve Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan, böylesine büyük işler başaran bir futbol takımının yok olmasına göz yumulmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473