banner564

Gençler krosa başlıyor

Yeni sezon çalışmalarını salonda sürdüren Gençler Birliği 12 Temmuz’da çalışmalara start verecek

Gençler krosa başlıyor
banner598
Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans yakalayan Gençler Birliği güç depolamaya devam ediyor.
Teknik direktör Hasan Topaloğlu nezaretinde kros çalışmalarına 12 Temmuz’da başlamayı planlayan Gençler Birliği resmi sezon açılışını ise 20 Temmuz tarihinde yapacak.
Şu anda salonda güç toplayan Gençler Birliği’nde transfer çalışmaları da devam ediyor. Yabancı oyuncuların 10 Temmuz’da adaya gelmesi beklenirken Malik, Miranda, Emeka, Saddam, Emanuel ve Odo için ihtiyaca göre karar verileceği belirtildi.

Transferler yoğun
Hasan Topaloğlu Göçmenköy’den Engin, Değirmenlik’ten Sercan ve Miranda, Cihangir’den de Ertan’ı transfer ettiklerini Esentepe’den Ali Karal ile de prensipte anlaşma sağladıklarını birkaç gün içinde de Esentepe kulübü ile anlaşmayı umduğunu kaydetti.

3 BTM futbolcusu ile anlaştı
Gençler Birliği teknik direötörü Hasan Topaloğlu BTM Ligi’nden üç futbolcu ile anlaşma sağladığını ve BTM liglerinin bitmesiyle bu üç futbolcuyu da kadrolarına katacaklarını kaydetti. 
Topaloğlu takımdan Arif Uysal’ın Mağusa Türk Gücü’ne transfer olduğunu kaleci Raif’in de kiralık olarak alındığı için kulübü Cihangir’e geri döndüğünü söyledi.

Kamp Ağustos’ta 
Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu yeni sezon kamp çalışması için Kartepe’ye gideceklerini söyledi. Topaloğlu Kartepe Kampı’nın 21 Ağustos’ta başlayacağını ve bir hafta süreceğini vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473