banner564

Gençlerbirliği kampata

Süper ligin yeni ekiplerinden Gençler Birliği 1.hazırlık dönemini tamamlamasının ardından çalışmalarına kamp çalışması ile devam ediyor. İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler birliği 1-5 Eylül kampı dün öğlen başladı.

Gençlerbirliği kampata
banner598
22 futbolcu katıldı
Alsancak’taki River Side’da 5 günlük kampı başlayan Gençler Birliği’nde kafilede Bilal Dericioğlu başkanlığında 1 yönetici 1 malzemeci, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ve 22 futbolcu yer alıyor. 

Günde çift idman ile çalışacak
Kamp süresi boyunca günde çift idman yapacak olan Gençler Birliği bugün Mustafa Özkayım Stadı’nda 2.lig ekiplerinden Ozanköy ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği 5 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek kamp süresinin  son gününde 1.lig ekiplerinden Düzkaya ile Nihat Bağcıer Stadı’nda hazırlık maçı yapacak.  

Ogan ilk günden memnun
Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, hotel yetkilileri kafile ile yakından ilgilenmesi, ulaşımın sağlanmasından dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474