banner564

Gençlerbirliği startı verdi

Yeni sezon öncesi zor bir hazırlık döneminin kendilerini beklediğini belirten Ahmet Ogan, İskele deplasmanını rakiplere yaşatmak istediklerini vurguladı

Gençlerbirliği startı verdi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Uzun bir süreçten sonra play – off karşılaşmaları sonrası adını süper lige yazdıran İskele temsilcisi Gençler Birliği yeni sezona merhaba dedi. Ahmet Ogan’ın Teknik Patronluğunu Hasan Tamel’in ise yardımcılığını yapacağı yeni sezonda hedef play – out’un dışında kalmak.

Yeni transferler de sahada
Gençler Birliği’nde ilk çalışmaya A takımdan 18, genç takımdan da 9 futbolcu katıldı. Yeni transferler Hüseyin Gökşan, Mehmet Çavuş ile her konuda anlaşmaya varılan kaleci Ali Aydemir de çalışmada yer alırken, hasta olan genç kaleci Hamit Aykan, izinli olan Hüseyin Özdınak katılmadı. İlk çalışmayı Gençler Birliği Spor kulübü Başkanı Mustafa Gülcan ile yönetim kuruluda izledi.

Zor bir sezon bizi bekliyor
Gençler Birliği’nin Teknik direktörü Ahmet Ogan yaptığı açıklamada uzun bir aradan sonra süper lige camianın dönmesinin son derece önemli olduğunu belirtti. Süper lige verilen aranın dezavantaj sağladığını da  vurgulayan Ahmet Ogan, zor bir sezonun kendilerini beklediğini vurguladı. Bu nedenle yeni çıkan bir takım olarak zor geçecek olan yeni sezonda play – out’un dışında kalmak için mücadele edeceklerini belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, iyi bir takım yaratarak, İskele deplasmanını rakiplere  yaşatmak 
istediklerini vurguladı.

4+2 düşünüyoruz
Takımın geçen sezon mücadele ettiği birinci ligde yaş ortalamasının yüksek olduğunun sorulması üzerine ise konuşan Ahmet Ogan, takımın transfere ihtiyacı olduğuna katılırken, dört yerli iki de yabancı oyuncu transfer ederek kadroyu güçlendirmeyi hedeflediklerini aktardı. Transfer listesinin hazırlanıp yönetime sunulduğunu da belirten Ahmet Ogan, yönetimin de listeye onay verdiğini be görüşmelerin başladığını belirtti.

Süper ligin nabzı doğuda atacak
Ülke’nin beş ilçesinden biri olan İskele’nin önemine dikkat çeken Ahmet Ogan, diğer ilçelerdeki takımlar gibi Gençler Birliği takımının da süper ligde oynayacak olmasına önem çekti. Doğu Bölgesi olarak Gençler Birliği, Yeni Boğaziçi, Mormenekşe ve Mağusa Türk Gücü ile birlikte dört takımın yakın olmalarıyla birlikte Süper ligde olacaklarını ve bir anlama süper ligin nabzının doğuda atacağını belirtti. İstenilen transferlerin takıma kazandırılması durumunda iyi bir sezon hedeflediklerini belirten Ogan, Ağustos ayında ise kamp planladıklarını sözlerine ekledi.

Gülcan “Hedef play-out dışında kalmak”
Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan, yeni sezonda hedeflerinin play-out’un dışında iyi bir yer bulabilmek için yola çıktıklarını, hedefe ulaşmak için de yönetim teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımız ile hep birlikte çalışarak hedefe ulaşmak istediklerini belirterek, tüm takımlara yeni sezonda başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473