banner564

G.Gücü rakibine şans tanımadı 4-0

Her iki takımın da vasatın çok altında kaldığı maçta Y.Boğaziçi pozisyon dahi bulamadan mağlup oldu

G.Gücü rakibine şans tanımadı 4-0
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener-Fatih Bardakçıpğlu-Hüseyin Özaşık
G.GÜCÜ: Ferhat-Hakan-Ali-Ndue(Orhan dk. 79)-Uğur-Özcan(Derviş dk.89)-H.Taçı-Sezgin(Akın dk.82)-Debola-Mamadou-Gökhan
Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-İsmail-Haşim-Ousmane-Ramadan-Armond(Tugay dk.36))(Hüseyin dk.73)-M.Çağakan(Kemal dk.60)-Talat-Ahmet-Keita-Burçin
GOLLER: Dk. 33 ve 70 Ndue, dk. 66 Mamadou, dk. 85 Akın(G.GÜCÜ)

Abdullah ZAİFOĞLU
Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren G.Gücü ve Y.Boğaziçi mücadelesinden istediğini alan ve önümüzdeki haftalar için umutlarını artıran G.Gücü oldu.
 13. dakikada gelişen G.Gücü atağında Ndue topla rakip ceza alanına girdi, fakat topu ayağından açınca kaleci Ersoy topa sahip oldu.
 33. dakikada G.Gücü öne geçti. Gelişen atakta Debola sol taraftan ceza alanına girdi, pasında Ndue topa istediği gibi vuramadı. Ancak ikinci kez denediği vuruşla topu filelere göndererek G.Gücü’nü 1-0 öne geçirdi.
 66. dakikadaki G.Gücü atağında Sezgin’in rakip futbolcu Talat ile girdiği mücadelede seken top Mamadou’nun önünde kaldı. Mamadou da topla ceza alanına girdi ve kaleci Ersoy’un üzerinden topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaptı.
 70. dakikada fark 3’e çıktı. Günün başarılı adamlarından Ndue rakip futbolcular arasından zor da olsa kurtardığı topu Debola’ya verdi. Debola kaleciyi de geçmesine rağmen topa istediği gibi vuramadı. Kaleciden seken topta pozisyon kaçtı dediğimiz anda tekrar topu kazanarak Ndue’ye verdi. O da boş kaleye topu yollayarak takımını 3-0 öne geçiren golü attı.
 81. dakikadaki atakta Sezgin’in gerilerden defansın arkasına attığı uzun topu alan Mamadou kaleci Ersoy ile karşı karşıya kalmasına rağmen Ersoy zamanında kalesini terk ederek topu uzaklaştırdı.
 85. dakikada G.Gücü takımında sonradan oyuna giren Akın, günün diğer bir başarılı adamı Debola’nın pası ile rakip ceza alanına girdi ve yerden bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 4-0 öne geçirirken maçın da skorunu belirlemiş oldu.  
Bu sonuçla Gençlik Gücü puanını 26’ya çıkarırken Yeniboğaziçi 18 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474