banner564

Girne Üniversitesi’nin misafiri İstanbul Üniversitesi

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak.

Girne Üniversitesi’nin misafiri İstanbul Üniversitesi
banner598
Girne Üniversitesi’nin İstanbul Üniversitesi’ni konuk edeceği maç, bugün saat 14.00’te Ankara Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak. 

Aydın Uğuz: Verimli çalışmalar yaptık, maça hazırız…
Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Uğuz maçla ilgili yaptığı değerlendirmede,  galibiyet elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi.  Türkiye Kupası maçları nedeniyle verilen bir haftalık sürede iyi çalıştıklarını ve maça hazır olduklarını ifade eden Antrenör Uğuz, “Ligde 7. sırada bulunan İstanbul Üniversitesi karşısında gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Ligde yaşadığımız iniş çıkışlar bizim sahada daha dikkatli olmamız gerektiğini gösterdi. Bu bir haftalık sürede yaptığımız hataları düzeltmek adına verimli çalışmalar yaptık. Galibiyet sevincini yaşamak için herkes üzerine düşen görevi özenle yerine getirecektir. Önemli haftalar var önümüzde dikkatli davranmamız gerekiyor. Sakince hareket edip, hem savunma hem de hücumda aktif olabilirsek geriye kalan maçları da kazanabiliriz. Her topun değerini bilerek mücadelemizi vereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473