banner564

Gönyeli galibiyete kilitlendi

Ligin altıncı haftasında sahasında Mormenekşe’yi konuk edecek olan Gönyeli maç saatini bekliyor

Gönyeli galibiyete kilitlendi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geride kalan beş haftada 3 galibiyet 2 de beraberliği bulunan Gönyeli, bugün kendi sahasında oynayacağı Mormenekşe karşılaşmasından galibiyet hedefliyor. Beş hafta sonunda topladığı 11 puanla ikini sırada bulunan Gönyeli, evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Gönyeli antrenörü Emre Perçinci Mormenekşe maçı öncesi yaptığı değerlendirmede takımdaki taşların yerine oturması ile birlikte iyi bir hava yakaladıklarını, iyi gidişatı ise Mormenekşe karşısında devam ettirmek istediklerini belirtti.

İstediğimiz yerdeyiz
Geride kalan beş haftada istedikleri ve arzuladıkları noktada olduklarını belirten Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, özellikle Esentepe deplasmanında alına galibiyetin kendileri adına önemli olduğunu ifade etti. Her geçen hafta daha iyi futbol oynamak için çalıştıklarını ve mücadele ettiklerini de söyleyen Perçinci bugün karşılaşacakları Mormenekşe karşısında ise tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Mormenekşe’nin iyi bir Teknik adama sahip olmakla birlikte iyide bir takım olduklarını ifade eden Gönyeli antrenörü Emre Perçinci sahalarında oynayacakları karşılaşmadan kayıpsız ayrılmak istediklerine dikkat çekti.

Taraftar desteği olsun
Gönyeli takımının tarihi başarılarla dolu olduğunu camianın artık ayağa kalkıp tribündeki yerini alması gerektiğini söyleyen Emre Perçinci, bugün karşılaşacakları Mormenekşe maçında seyirci desteğine ciddi anlamda ihtiyaçları olduğunu söyledi. Takımın beş hafta sonunda iyi yerde olduğunu söyleyen Emre Perçinci, daha iyi olmak için ise çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti. Sezon başı koydukları hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini de ifade eden genç çalıştırıcı altıncı haftayı kayıpsız geçmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474