banner564

Gözden geçirilsin

Öztüccar yeni sezon öncesinde federasyonun 21 yaş altı kararını tekrar düşünmesini istedi

Gözden geçirilsin
banner598
Hamit SAKALLI
Süper Lig ekibi Değirmenlik başkanı Emirali Öztüccar önemli açıklamalarda bulunarak 21 yaş altı kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Suistimal ediliyor
Değirmenlik başkanı Emirali Öztüccar, federasyonun almış olduğu kararla 21 yaş altı gençlere tanınan fırsatın maalesef birçok genç futbolcu tarafından suistimal edilmekte olduğunu açıkladı. Öztüccar, bu genç futbolcuların yıllarca futbol oynamış ve tecrübe kazanmış ağabeylerinden daha fazla taleplerle kulüplere gelmeye başladığını ifade ederek kulüplerin ve federasyonun gençleri kazanma adına attığı bu adımı tekrar gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

Mustafa ve Behiç transferlerinden vazgeçtik
Emirali Öztüccar Yenicami’den transfer etmek istedikleri Behiç ve Mustafa İnanç transferlerinden vazgeçtiklerini ifade etti. Öztüccar, Mustafa İnanç ile her konuda anlaşmalarına rağmen Mustafa’nın ısrarla anlaşmaya aykırı davranması sonucunda hiçbir futbolcunun Değirmenlik kulübünden üstün olamayacağı kararını alarak bu transferden vazgeçtiklerini söyledi. Yine Yenicami’den Behiç ile her konuda anlaştıklarını ancak daha sonra Behiç’in yol ve benzeri problemler bahane ederek Değirmenlik’e transfer olmaktan vazgeçtiğini belirten Öztüccar, kendilerini istemeyeni kendilerinin de istemeyeceğini söyleyerek Yenicami yönetimi ve başkanıyla görüşüp bu transferi karşılıklı olarak feshettiklerini ifade etti.

Takım istikrarlı bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor
Emirali Öztüccar, takımın mevcut futbolcuları ve hocalarının yönetiminde ciddi ve istikrarlı bir şekilde antrenmanlarına devam ettiğini; ayrıca yönetimin de takımın eksiklerini gidermek adına ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu ifade etti. Öztüccar geçtiğimiz sezon yaşadıkları sıkıntıları bu sezon yaşamak istemediklerini ve ligi olabildiğince üst sıralarda tamamlamak istediklerini belirtti.

Adından söz ettirecek bir yabancı
Değirmenlik başkanı Emirali Öztüccar, adından söz ettireceğine inandıkları bir yabancı forvetle anlaşmaya vardıklarını ancak menajerine söz verdiklerinden dolayı şu an ismini söyleyemeyeceğini belirterek çok yakında bu futbolcuyu adaya getireceklerini ifade etti. Öztüccar, 26 Ağustos tarihinde Daniel isminde yabancı bir futbolcuyu Victor’u yetiştiren antrenörün tavsiyesi üzerine adaya getireceklerini belirtirken 28’inde ise Amani’nin adaya geleceğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474