banner564

Gözler Kartal’da

Ligde son üç haftaya girilirken Yenicami bugün şampiyonluğunu garantileyebilir

Gözler Kartal’da
banner598

 Ligin tamamlanması için son 270 dakika. Lider Yenicami son dakikalarda bulduğu gollerle rakiplerini ümitlendirmedi. 

Bugün oynanacak maçlarda Yenicami kazanır en yakın takipçisi Doğan Türk Birliği puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek. GAÜ Çetinkaya kazansa bile ikili averajda Yenicami’nin üstünlüğü var. 
  Son sıralarda ise Yalova uzun zaman sonra son 2 sıraya inerken, Y.Boğaziçi de play-out potasına girebildi. 
  Bu hafta oynanacak maçlardan sonra şampiyon da belli olabilir, küme düşecek ilk takım da. Yalova 11, G.Birliği 6 haftadır kazanamıyorlar. Y.Boğaziçi 6 hafta sonra galip gelerek son 2 sıradan kurtuldu. Ozanköy ise ilk yarının sonlarından itibaren son sırada yer alıyor.
  Play-of potasında yer almak istemeyen takım sayısı da çok fazla. Puanları 38 olan Lefke ve Baf Ülkü Yurdu dahil matematiksel olarak kurtulmuş değiller.
  Hafta sonunda oynanan maçlarda toplam 25 gol atılırken tüm takımlar gol atarken sadece Cihangir takımı gol atamadı. Atılan 25 golün 13 tanesini yabancı oyuncular, 12 tanesini de yerli oyuncular attı. Binatlı 4-0’lık galibiyetle en farklı galibiyeti aldı. Baf Ülkü Yurdu ve Yenicami deplasmanda galip geldiler.
  Yabancı oyunculardan Binatlı futbolcusu Peter Cihangir karşısında attığı 3 golle en fazla gol atan futbolcu olurken, Yenicami’nin golcüsü J.Ebuka da 2 gol atarak adeta takımına hayat veren adam oldu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474