banner564

Güneş'ten Leipzig yorumu

Beşiktaş teknik direktörü Şampiyonlar Ligi’ndeki Alman rakibiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Güneş'ten Leipzig yorumu
banner598
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Leipzig'e karşı oynayacakları maçın  önemine vurgu yaptı hedeflerinin iyi oyun olduğunu söyledi. 
Leipzig maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "Grupta ikinci maçımızı oynayacağız. Monaco-Porto maçı da bizim maçımız da önemli. Leipzig, 4. tordaba olmasına rağmen, diğer takımlardan hiçbir farkı olmayan ve disiplinli bir takım. Sert oynayan ve önde de baskı yapabilen bir takım. Geçen sene Almanya Ligi'nde iyi bir çıkış yaptılar. Yeni bir takım görüntüsü var, onun için 4. torbadan gruplara girdiler. Oynadıkları oyunla diğer takımlardan daha sürpriz yapabilecek bir takım. İlk maçta kendi sahasında zorlandı bunun sebebi savunma yapan takımlara karşı biraz daha zorluk çekiyorlar. Hızlı oyuncuları var. Hücuma dönük çok yetenekli bireysel oyuncuları var. İyi bir takımla oynayacağız. Akıllı, sabırlı bir maç oynamalıyız. Takım olarak da son idmanı yapıp Leipzig maçını da kazanmak istiyoruz." dedi.
Derbi sonrası oyuncuların durumunun sorulması üzerine ise Güneş, "Sezon başından beri hazırlık maçı dahil her maçta iyi şeyler yapıp kazanmaya çalıştık. Maçın sonucunun ne olacağını bilmiyoruz. Ancak futbolun doğrularını düşünerek sahaya çıkıyoruz. Lig
ve Şampiyonlar Ligi maçları da öyle. Ne olursa olsun kendi futbolumuzu oynayacağız. Lig maçını Cuma günü oynayabilirdik.
Derbiyi neden Cuma günü oynamadığımızı bilmiyorum? Bunu bir sitem olarak söylemiyorum. Gençlerbirliği maçını milli maç sonrası Cuma günü oynadık. O maçı Cuma günü oynadıysak, bu maçı neden oynamadık? Futbolda fiziksel, zihinsel her iş var.
Önemli olan yağmur yağdığı zaman şikayetçi olmak yerine, yağmur yağdığını bilmek ve bunu söylemek gerek. 'Yağmur yağıyor' deyince 'Bana ördek mi' diyorsun diyenler var." yanıtını verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474