banner564

Hadef başarı

Genç bilardocularımız Avrupa Şampiyonası için Slovenya'ya uçtu

Hadef başarı
banner598
Başkanlığını Federasyon Başkanı Aşkın Burcu'nun yaptığı yedi sporcu ve iki yöneticiden oluşan Bilardo kafilesi dün Slovenya'ya uçtu. "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası yarın "Straight Pool" ile başlayacak

Genç ve Yıldız Bilardo Milli takımlarımız "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası" için dün Slovenya'ya uçtu.
Slovenya'nın Portoroz kentinde 1-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Avrupa Gençler Şampiyonası'nda ülkemizi "Gençler"de Mehmetali Sözgen, Hüseyin Alnar ve Berk Soykara ile "Yıldızlar"da Osman Şanlısoy, Mustafa Alnar ve Aykın Burcu'dan oluşan Milli Takımın yanı sıra şampiyonaya milli takım dışından katılacak olan Doğukan Doğu temsil edecek.
Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası bu yıl "Straight Pool", "8 Top", "9 Top", "10 Top" disiplinlerinde ferdi ve takımsal olarak gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz sene Geçtiğimiz sene Berk Soykara, Hüseyin Alnar ve Osman Şanlısoy'dan oluşan Yıldız Bilardo takımımız 3'üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı.
Genç ve Yıldız Bilardo Milli takımlarımızın antrenörlüklerini Hollandalı bilardo eğitmeni Stefan Sprangers yapacak. Sprangers şampiyona boyunca sporcularımız ile birlikte olacak ve sporcularımızın yiyecek içecekleri dahil her türlü konuda antrenörlüklerini yapacak. Sprangers geçtiğimiz ay Kıbrıs'ta gerçekleştirilen eğitim kampında bir hafta süre ile sporcularımızı eğiterek Avrupa Şampiyonası'na hazırlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473