banner564

"Haftaya KOP'a başvuruyoruz"

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu Al Jazeera'ye yaptığı açıklamada genel kurulun aldığı kararı uygulamaya koyacaklarını söyledi

banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, hükümetin hiçbir taleplerini gerçekleştirmemesi nedeniyle önümüzdeki hafta başında Güney Kıbrıs Futbol Federasyonu'na katılmak için başvuracaklarını söyledi.
Hasan Sertoğlu, Al Jazeera'ye yaptığı açıklamada, hükümet yetkililerinin mevcut sorunların çözümü yönünde hiçbir adım atmaması üzerine, yönetim kurulu olarak daha önce genel kurulun aldığı kararı uygulamaya koyacaklarını ifade etti.

KOP’a katılım süreci başlıyor
Sertoğlu "Bu iş bitti. Daha önce hükümete taleplerimizi gerçekleştirmesi için verdiğimiz 45 günlük süre 27 Mart Cuma günü (bugün) doluyor. Ancak bu süre içerisinde bizim sorunlarımızla bir tek kişi bile ilgilenmedi. Bu nedenle biz de önümüzdeki hafta, daha önce de belirttiğimiz gibi, uluslararası standartlara erişebilmek ve haklarımızı koruyabilmek için Kıbrıs Futbol Federasyonu'na katılım başvurusu yapacağız" dedi.

Karar 11 Şubat’ta alınmıştı
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun 11 Şubat'taki Olağanüstü Genel Kurulu'nda, bu sorunun çözülmesi için 45 gün süre tanınması, bir gelişme olmaması durumunda KTFF'nin, Güney Kıbrıs Futbol Federasyonu'na katılması kararı alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473