banner564

Hazırlanıyoruz

Birinci ligde yeni sezonda zirve hesapları yapan Girne Halk Evi çalışmalarını Mehmet Kemancıoğlu nezaretinde sürdürüyor

Hazırlanıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Çalışma dönemi doğrultusunda bir aylık süreyi geride bıraktıklarını aktaran Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, takım olarak henüz hazır olmadıklarını belirtti. Haftanın altı gününü çalışarak geçirdiklerini belirten Kemancıoğlu, önlerinde kalan süreyi iyi değerlendireceklerini vurguladı.

Özel’e geçemedik
Liglerin başlamasına yaklaşık bir aylık sürenin kaldığını belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, takım olarak henüz özel çalışmalara ya da sistem üzerinde durmaya başlamadıklarını vurguladı. Mehmet Kemancıoğlu, haftanın altı gününü dolu dolu geçirdiklerini belirtirken, 5 günü yükleme ağırlıklı, altıncı günü ise hazırlık maçına ayırdıklarını söyledi. Yeni transferlerin halen daha uyum sorunu yaşadığını belirten başarılı çalıştırıcı hazırlık maçları ile bu sorunu da aradan kaldırmak istediklerini vurguladı. Şu ana dek iki hazırlık maçı yaptıklarını ikisini de kaybettiklerini belirten Mehmet Kemancıoğlu, ilerleyen süreçte, maçlara daha fazla ağırlık vereceklerini vurguladı.

İki transfer kaldı
Takıma takviye doğrultusunda son iki transferin yapılacağını belirten Mehmet Kemancıoğlu, bir kaleci, bir forvet yaparak transferi noktalayacaklarını vurguladı. Kısa sürede bu iki transferi sonuçlandırmak istediklerini yineleyen Mehmet Kemancıoğlu, iyi bir noktaya gelme çabası içinde olduklarını vurguladı.

Eylül başında anı maçı
Yeni sezona yönelik hazırlıkları kapsamında 2 Eylül’de anı maçı oynayacak olan Girne Halk Evi’nin rakibi de belli oldu. Pia Belle Sahası’nda Ali Adanur – Ziya Muslu anısına Düzkaya ile karşılaşacak olan Girne Halk Evi, bu karşılaşma ile birlikte yeni sezon çalışmalarına devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474