banner564

Hedef belli

Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyet sonrası Kaymaklı gözünü deplasmanda oynayacağı Yeniboğaziçi maçına çevirdi

Hedef belli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçen hafta Gençlerbirliği’ni mağlup ederek göreve galibiyetle başlayan Vehbi Özerem, bu haftaki Yeniboğaziçi deplasmanından 3 puan alıp devre arasına moralli girmek istiyor. Yeni- boğaziçi maçı öncesi spor servisimize demeç veren Vehbi Özerem, Gençlerbirliği karşısında oynanan futboldan müthiş keyif aldığını, aynı keyfi bu hafta yine yaşamak istediğini belirtti.

Rakip çıkış arıyor
Yeniboğaziçi takımının son iki haftayı mağlubiyetle kapadığını, ciddi anlamda çıkış aradığını belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, hem deplasman anlamında hem de zorluk adına ciddi bir haftanın kendilerini beklediğini belirtti. Bu bilinçle hafta arasını iyi değerlendireceklerini belirten Vehbi Özerem, artık bu saatten sonra kayıp yaşamaya tahammülleri olmadığını vurguladı. 

Çok pozisyon vermemiz eksiklerden dolayı
Gençlerbirliği karşısında rakiplerine çok pozisyon verdikleri yönünde eleştiri aldıklarını aktaran Özerem, bunun eksik oyunculardan kaynaklandığını, bu hafta itibariyle böyle bir konunun söz konusu olmayacağını hatırlattı.

Tam kadroyuz
Hüseyin Adal’ın gelişinden sonra ideal kadroyu hafta arası yakaladıklarını belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, tam kadro olarak zor maçın hazırlıklarını tamamlayacaklarını vurguladı. Savunmada hafta arası bir takım düzenlemeye gideceklerini belirten Özerem, Yeniboğaziçi karşısında dikkatli olup skora erken gitmeyi deneyeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474