banner564

Hedef ilk 8

Gönyeli yeni sezon hazırlıklarını dün gerçekleştirilen sezon açılışıyla resmileştirdi

Hedef ilk 8
banner598
Diyalog Spor Servisi
Yeni sezon hazırlıklarını Mustafa Piro yönetiminde sürdüren Gönyeli, dün resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.
Mustafa Palaz başkanlığındaki Gönyeli heyeti, dün resmi sezon açılış programı çerçevesinde önce saat 17:30’da köy içerisinde bulunan şehitler anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulundu.
Daha sonra sahaya giden Gönyeli heyeti, kesilen kurbandan sonra, sahaya inip taraftarları işle buluştu. Gönyeli’nin resmi sezon açılışına davetli olan kalabalık bir taraftar topluluğu da katıldı.

Palaz “bize güvenin”
Gönyeli Kulüp Başkanı Mustafa Palaz açılış töreninde yaptığı konuşmada futbolculara “biz size güvendik. Siz de bize güvenin ve bu başarıyı hepbirlikte yakalayalım” dedi.
Palaz bu sezon genç bir takım oluşturduklarını ve geleceğin şampiyon takımının temellerini attıklarını kaydetti.

Piro “hedef  play outa kalmamak”
Gönyeli teknik direktörü Mustafa Piro ise futbolculara konuşmasında hedeflerinin play-out oynamadan ligi tamamlamak olduğunu belirterek “siz gençlere güveniyorum. Kısa sürede çok çalışıp diğer takımların seviyesine geleceğiz. Bu açığı çok çalışarak kapatacağız” dedi.

14 hazırlık maçı oynayacağız
Teknik direktör Mustafa Piro lig açılana kadar 14 hazırlık maçı oynayarak futbolcuların tecrübelerini artıracaklarını kaydederek “genç takımız fazla maç yaparak tecrübemizi artıracak ve lige diğer takımlarla eşit başlamak hedefindeyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat BOZKURT
Murat BOZKURT - 2 yıl Önce

Şahmeran, başı insan, gövdesi yılan olan bir söylence yaratığıdır. Eskiden evlerin duvarına, göz alıcı Şahmeran resimleri asılırdı. Resimlerde, uzun saçları, kapkara gözleriyle Şahmeran'ın yüzü daha çok kadını andırır. O güzel yüzün altındaki gövdeden, el kol yerine, kıvrımlı yılanlar fırlar. Aradan yıllar geçer, kuşaklar değişse de o resimler yerinden kaldırılmaz. Yalnız duvarlar mı, kahve tepsisinin camı da Şahmeran resimleriyle renklendirilirdi. Sıradan çizimler değildir bu resimler, bir sanat eseridir. İnsanımız, Şahmeran'ın neden bir güzellik simgesi olarak böyle yüceltmiştir? İnsan soyu her şeyi bağışlar da ihaneti bağışlamaz; ondan! İhanete uğrayan, soktu mu anında öldüren yılan, ihanet eden ise, insandır. Buna karşın, halkın vicdanı, kendi soyundan yana çıkmamış, binlerce yıl, ihanete uğrayan bir yılanı yüreğinde barındırmıştır.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473