banner564

Hedef ilk üç

Göçmenköy Teknik Direktörü Erman Çelik, hazrılıkların istediği ve planladığı gibi sürdüğünü söyledi

Hedef ilk üç
banner598
Yeni sezon çalışmalarını haftada altı gün yaptığı antrenmanla sürdüren Göçmenköy’de bu sezon hedef ilk üç sıra.
Göçmenköy Teknik Direktörü Erman Çelik hazrılıkların istediği ve planladığı gibi sürdüğünü belirterek  “futbolcu arkadaşlarım da oldukça istekli ve disiplinli bir şekilde antrenmanları aksatmadan sürdürüyor. Çalışmalardan memnunum” dedi

 İlk hazırlık maçı bugün
Erman Çelik çalışmalar kapsamında ilk hazırlık maçını bugün Gönyeli ile Gönyeli Sahasında yapacaklarını belirterek “ilk maçımız olacak. Bu maçta eksik yönlerimizi görüp gidermeye çalışacağız” dedi.

8-9 hazırlık maçı yapacağız
Sezon açılana kadar 8-9 hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Erman Çelik “hazırlık maçlarıyla takımdaki eksik noktalar yanında futbolcuların maç içindeki performanslarını değerlendirerek takımı en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Halil İbrahim antrenmanlara başladı
Erman Çelik takımı güçlendirmek için bu sezon uygulamaya giren TC uyruklu futbolcu uygulaması kapsamında iki yıl önce süper ligde takımda oynayan Halil İbrahim’in yeniden antrenmanlara başladığını belirterek bu sezon kadroda yer alacağını vurguladı.

Kadro genişledi
Erman Çelik geçen yıl Görneç’te kiralık olan Doğuş ve Cem, Çetinkaya’da kiralık oynayan Borga, Baf Ülkü Yurdu’nda kiralık oynayan Mehmet Bayken’in takıma geri döndüğünü Suat’ın ve Hasret’in takıma alındığını Emrah’ın da kiralık olarak kadroya dahil olduğunu belirterek bu sezon geniş bir kadro oluşturduklarını kaydetti.


Eylül’de kamp
Erman Çelik yeni sezon kamp çalışmalarını yurtdışında yapacaklarını belirterek “birkaç seçeneğimiz var. Onları değerlendiriyoruz. 8-14 Eylül tarihleri arasında yurtdışı kampımız olacak ancak yeri henüz kesin değil” dedi.

Hedef kesinlikle ilk üç
Göçmenköy olarak bu sezon hedeflerinin kesinlikle ilk sırada yeralmak olduğunu belirterek “kadromuzu da moral ve motivasyonumuzu da ilk üç sırada yeralacak şekilde kuruyoruz. Başarılı olmamamız için bir neden yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474