banner564

Hedef ligde kalmak

Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Halil Çimendağ takım olarak toparlanıp ligde kalmak istediklerini söyledi

Hedef ligde kalmak
banner598
Hamit SAKALLI
Ligde son sırada yer alan Yeniboğaziçi’nde geçtiğimiz hafta göreve gelen Halil Çimendağ, takımın genel durumundan memnun olmadığını ve futbolcuların büyük bölümünün antrenmanlara katılmadığını söyledi. Daha önceden de 2 sefer çalıştığı Yeniboğaziçi’nde üçüncü kez göreve geldiğini, takımın mevcut durumdan iyi bir noktaya getirmek için çalışacaklarını kaydetti.

Zor bir maç olacak
Yeni yönetim, eski yöneticiler ve futbolcuların katılımıyla toplantı düzenlediklerini ve Yeniboğaziçi’ni ligde bırakmak için yapılması gereken herşeyi yapacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, Doğan Türk Birliği deplasmanına gideceklerini ve zor bir maç yapacaklarını ancak, toparlanıp çıkışa geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Futbolcuların çoğu antrenmanlara gelmiyor
Futbolcuların büyük çoğunluğunun düzenli olarak antrenmanlara gelmediğini, bu durumun sıkıntı yarattığını söyleyen Çimendağ, gelmeyen futbolcular için özel antrenman programı uyguladıklarını belirtti.
Doğan Türk Birliği maçına dört antrenman ile hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Halil Çimendağ, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceklerini sözlerine söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474