banner564

Hedefimiz Süper Lig

Dumlupınar’ın başarılı futbolcusu Hüseyin Yeşilbaş hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğunu vurguladı

Hedefimiz Süper Lig
banner598

Süleyman REBGE

K-Pet 1. Lig ekiplerinden Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Hüseyin Yeşilbaş, takım olarak hedeflerinden sapmadıklarını ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladı.

İlk yarı çok iyi bir başlangıç yapamadık
Ligin ilk devresini değerlendiren Hüseyin Yeşilbaş, ilk yarıya çok iyi bir başlangıç yapamadıklarını fakat, son haftalardaki çıkışları ile toparlandıklarını düşündüğünü söyledi. Kendi performansını da değerlendiren Hüseyin Yeşilbaş, ilk yarı kendi performansının uzağında kaldığını fakat hazırlık döneminde hırsla çalışarak gerçek performansını ikinci yarıya yansıtacağını söyledi.

Devre arası yoğun bir çalışma temposu geçirdik
Devre arası yaptıkları Antalya kampının yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Hüseyin Yeşilbaş, yararlı bir hazırlık devresi geçirdiklerini söyledi. İkinci yarı hakkında düşüncelerini de açıklayan Hüseyin Yeşilbaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Devre arası takımımıza katılan  Ender ve Süleyman arkadaşlarımız takıma büyük katkı vereceklerdir. Sezon başından beri hedefimizden hiç şaşmadık. Hedefimiz sezon başında olduğu gibi Süper Lig’de yer almak. Gelecekte ki futbol yaşantım için bahsetmek gerekirse ileride neler olur bilemiyorum fakat, nerede olursam olayım en az bugün kadar takımı için savaşan ve canını koyan bir oyuncu olacağım.”

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474