banner564

Hedefler galibiyet

Zorlu maç öncesi Yeniboğaziçi aradaki puan farkını korumayı hedeflerken, Serdarlı ise kazanıp, iyi bir seri hedefliyor

Hedefler galibiyet
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’in on yedinci hafta karşılaşmasında yarın karşılaşacak olan Serdarlı ve Yeniboğaziçi takımları hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Serdarlı’da dört sarı kartlı Mehmet Kanat, Yeniboğaziçi’nde ise Ndoye ve Talat mücadele de forma giyemeycek.

Gürsel Kaçmaz: Puan farkını korumalıyız.
Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz Serdarlı maçı öncesi verdiği demeçte, Serdarlı ile aralarındaki puan farkını korumak istediklerini, bu nedenle yarın ki maça kaybetmemek için gideceklerini belirtti. Hafta arası yaptıkları idmanlarda gribal enfeksiyonu bulunan bir çok oyuncunun idmanda yer almadığını belirten Gürsel Kaçmaz, maç gününe kadar bu oyuncuların toparlanacağını vurguladı. Ligin ikinci devresine iyi bir giriş yaptıklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, puansal olarak iyi noktada olmadıklarını, bu nedenle Serdarlı karşısında alınacak olan puan yada puanların kendileri adına son derece önemli olduğunu vurguladı.

Play-out’un dışı ana hedefimizdir
Yarın karşılaşacakları Serdarlı’nın iyi bir seri hedeflediğini, bu seriye ise kendileri karşısında başlamak istediklerini belirten Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz, kendilerinin ise play-out’un dışında kalma adına ana hedefleri olduğunu belirtti. Play-out’un dışında kalma yolunda avantajlı olduklarını da belirten Kaçmaz, her maçın kendileri adına önemli olduğunu, her maçı ise günübirlik düşündüklerini sözlerine ekledi.

Sedat Devecioğlu: Kaybedersek play-out oynarız
Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise Yeniboğaziçi maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, yarınki karşılaşmayı kaybetmeleri halinde kesinlikle play-out oynayacaklarının altını çizdi. Serdarlı olarak 3 maçlık bir seri hedeflediklerini, bu 3 maçlık periyotta ise 7 puan hedeflediklerini belirten Devecioğlu, Yeniboğaziçi maçıyla galibiyet serisine başlayacaklarını belirtti. Bu saatten sonra rakip gözetmeksizin mücadele etmenin şart olduğunu vurgulayan Sedat Devecioğlu, kendi sahalarında iyi mücadele ettiklerini, bunu Yeniboğaziçi karşısında ise göstermenin şart olduğunu belirtti.

İyi bir hafta geçirdik
Lige istenilen girişi yapamadıklarının bilincinde olduklarını aktaran Devecioğlu, bir takım aksaklıkların yaşandığını bunun ise bu hafta oynanacak olan Yeniboğaziçi maçında geride kalacağına inandığını belirtti. Hafta başından itibaren tam anlamıyla oyanayacakları maç ile yatıp kalktıklarını aktaran Devecioğlu, iyi ve yorucu bir haftayı geride bıraktıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474