banner564

Hedefleri final

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçları bugün oynanacak

Hedefleri final
banner598

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupasında yarı finalin ilk karşılaşmaları bugün oynanacak.
Çeyrek finalde rakiplerini yenen Yenicami, Küçük Kaymaklı, Mağusa Türk Gücü ve Cihangir takımları yarı final için sahaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Yenicami ile Mağusa Türk Gücü ve Küçük Kaymaklı ile de Cihangir takımları eşleşmişti. İki karşılaşma da bugün oynanacak.

Geçtiğimiz yıl da eşleşmişlerdi
Günün ilk karşılaşması Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda Küçük Kaymaklı ile Cihangir arasında oynanacak. İki ekip de geçtiğimiz yıl Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finalde yine eşleşmişti. İlk karşılaşma 1-1 sona ererken, ikinci karşılaşmayı ise Küçük Kaymaklı 4-1 kazanarak yarı finale yükselmişti. Her iki ekip de ilk karşılaşmada avantajlı bir skor elde ederek rövanşa çıkmak isteyecek. Mücadelenin başlama saati 15.00. 

Atatürk’te zorlu randevu
Günün ikinci karşılaşması ise Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Yenicami ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Bu zorlu mücadele 18.30’da başlayacak. Yenicami, Kıbrıs Kupası’nda en son başarısını 2 sezon önce finale çıkarak sağlamıştı. Mağusa Türk Gücü ise son Kıbrıs Kupası şampiyonluğunu 1987 yılında elde ederken, son finalini ise 2013 yılında Yenicami’ye karşı oynamıştı. 

YAK-MTG
Sedat Devecioğlu - YAK Tek.Dir.: İyi skor elde edip devam etmek istiyoruz
Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçında Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek olan lig lideri Yenicami’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, bugün oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Devecioğlu, Tansel’in kırmızı kart cezalı olduğunu, Emin’in ise sağ kasıktaki sakatlıktan dolayı %80 oynayamayacağını söyledi.Mağusa Türk Gücü’nün kendileri açısında zor bir eşleşme olduğunu, bireysel yetenekleri yüksek bir kadroya sahip olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, ilk maçın kendi sahalarında olmasının avantajını elde etmek istediklerini söyledi. Sedat Devecioğlu, ilk hedeflerinin iyi skor elde edip yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Ali Oraloğlu - MTG Tek.Dir.: Lefkoşa’dan avantajlı dönmek istiyoruz
Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası yarı final maçında Yenicami’ye konuk olacak olan Mağusa Türk Gücü’nde tüm hazırlıklar tamamlandı.
Teknik Direktör Ali Oraloğlu, zor bir maç olacağını, Lefkoşa deplasmanından avantajlı skor elde etmek istediklerini kaydetti.
Tüm hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklediklerini söyleyen genç teknik adam,sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını sözlerine ekledi.

KK-CİHANGİR

Mehmetali Özgürgün – KK Tek. Dir.: Kazanıp avantajlı duruma geçmek istiyoruz
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Mehmetali Özgürgün hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu belirterek bugün oynanacak maçta evsahibi avantajı kullanıp ikinci maç için avantaj yakalamak istedeiklerini kaydetti.
Özgürgün kendileri gibi kupayı isteyen Cihangir ile oynayacakları maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu ancak kazanmak için yeterli kadroya sahip olduklarını kaydetti.

Toygar Davulcu -Cihangir Tek. Dir.: Hedefimiz avantaj elde etmek
Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası yarı final maçında Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak olan Cihangir’de hedef ilk maçta avantaj elde edip finale kalmak olarak belirlendi. Cihangir’in, kurulduğu günden beri ilk kez kupada yarı final oynayacağını söyleyen Teknik Direktör Toygar Davulcu,bunun bilinci ile sahaya çıkacaklarını ve avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi.
Rakip,Küçük Kaymaklı’nın güçlü bir ekip olduğunu kaydeden Toygar Davulcu,Ali ve Nurettin’in hafif sakatlığı olduğunu ancak maçta görev yapabileceklerini söyledi.
Bu önemli maçta seyircilerinin desteğine de ihityaçları olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam tüm taraftarlarını maça beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473